Автор: Vika Palchey, 23.05.2013 21:30:04

Українці активно цікавляться індустріальним і екстремальним туризмом

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Раховский район Рахов Українці активно цікавляться індустріальним і екстремальним туризмом
Українці активно цікавляться індустріальним і екстремальним туризмом

 В останні роки жителі України цікавляться такими напрямками туризму, як екстремальні та індустріальні тури. Цьому сприяють профільні туроператори, які пропонують величезний вибір різноманітних турів на різний смак. Кожному туристу пропонується вибрати підкорення гірських річок, відвідування екскурсій і навіть занедбаних атомних електростанцій.

Українці втомилися від лежання на пляжах. Сьогодні їх невблаганно тягне на екстремальні подорожі. За гострими відчуттями вони воліють відправлятися в гори, щоб підкорити найвищі і небезпечні вершини. А ще - зробити спуск по бурхливій гірській річці. Любителям рафтингу варто навідатися в Карпати та Крим. Як варіант, можна попрацювати веслами на річках, таких як: Тиса, Черемош, Опір, Стрий або Прут. Пороги Південного Бугу також не варто залишати без уваги.

Щодо вартості, то два дні поїздки обійдуться приблизно у півтори тисячі гривень, включаючи проїзд, харчування та проживання. За спортивний інвентар доведеться платити окремо. Також необхідно буде доплатити в тому випадку, якщо ви вирішите спробувати себе в ролі спелеолога.

ua-traveling.com


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Родзинка Закрпаття -Говерла

Опубликовано: 26.09.2017 15:03:54
Закарпатская обл.Раховский районРахов

Гора висотою 2061 метр є найвищою точкою України. Назва «Говерла» — угорська і перекладається, як «Сніжна гора».

Новий 2016 рік у Рахівському районі Закарпаття

Опубликовано: 15.11.2015 21:32:16
Закарпатская обл.Раховский районРахов

Плануючи відпочинок на Новий 2016 рік, ми рекомендуємо Вам звернути увагу на Рахівськийрайон Закарпаття.   “Турінформ Закарпаття” (керівник О.

1 день в Карпатах. Гора Піп Іван (Відео)

Опубликовано: 02.11.2015 21:26:55
Закарпатская обл.Раховский районРахов

До Вашої уваги відео про неймовірну красу українських Карпат. Один день на горі Піп Іван змонтовано у 3 хвилинний відеоролик.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи