Автор: Veronika, 17.10.2017 12:20:26

Всесвітній фонд природи заселить фантастичний світ мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

Rest4U Новости Украина Киевская обл. Киев КИЕВ Всесвітній фонд природи заселить фантастичний світ мультфільму «Мавка. Лісова пісня»
Всесвітній фонд природи заселить фантастичний світ мультфільму «Мавка. Лісова пісня»

В віденському офісі Всесвітнього фонду природи (WWF) був підписаний договір про партнерство між студією Animagrad і представництвом Фонду в Україні — Дунайсько-Карпатської програми. Співпраця планується в рамках роботи над анімаційним фільмом «Мавка. Лісова пісня».

Про це повідомляється на офіційному сайті мультфільму.

Робота буде проводитися одразу в двох напрямках. Перший з них — консультації, які проведуть українські фахівці WWF для творчої команди фільму «Мавка. Лісова пісня» щодо флори та фауни Поліського краю. Другим важливим вектором стане реалізація низки проектів із захисту старовікових дібров Полісся та привернення уваги української та світової громадськості до екологічних проблем України.

Першим кроком партнерства стали лекції, проведені експертами WWF для художників проекту «Мавка. Лісова пісня» про тварин та рослини, занесені до Червоної Книги України; згідно з ідеєю творців фільму, саме вони населятимуть ліс Мавки, головної героїні історії, а у деяких з них будуть навіть свої сюжетні лінії. Таким чином, кожен глядач зможе дізнатися про рідкісні і вимираючі види тварин і рослин, які потребують нашого захисту.

У рамках проекту відбулася експедиція у старовікові ліси Полісся креативної команди і продюсерів проекту «Мавка. Лісова пісня» з гідами з WWF Україна.

«Мавка. Лісова пісня» – повнометражний мультфільм української студії Animagrad (FILM.UA Group), який зараз знаходиться на стадії творчої розробки. Мультфільм створений за мотивами української поетичної драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» й на образах слов’янської міфології і культурних традиціях.
Події стрічки розвиваються у прадавніх українських лісах, які віддавна приховують безліч таємниць і загадок. Тут, серед віковічних дерев, живуть незвичайні міфічні істоти, які охороняють свій невидимий людському оку світ.Мавка – Душа Лісу. Її головним покликанням є захист Лісу і його Серця – джерела самого життя – від будь-яких зазіхань, зокрема й людських.

Лукаш – звичайний сільський хлопець, який захоплюється музикою й увесь свій хист вкладає у гру на сопілці. Саме завдяки музиці хлопця трапляється диво: Мавка та Лукаш зустрічаються й закохуються одне в одного.

Їхній союз і так майже неможливий, однак перешкод стає ще більше, коли в селі з’являється корислива та могутня Килина. Неподалік від Ліса вона зводить лісопильню, що є лише прикриттям її справжньої мети – дістатися до Серця Лісу. Килина знає, що ключ до нього – Мавка, в серці якої вже оселилося кохання і зробило її вразливою. Щоб використати Мавку, Килина обирає своїм знаряддям закоханого Лукаша й селян, душі котрих наповнює злобою та страхом.

Чи зможуть Мавка й Лукаш захистити свої почуття? Чи здатна Мавка врятувати Ліс і своє кохання? Чи зробить кожен із двох закоханих правильний вибір?

Для створення саундтреку залучили музикантів «ДахаБраха».

Попередня дата виходу мультфільму - кінець 2019 року.

Джерело:turystam.in.ua/17385-vsesvitnii-fond-pryrody-zaselyt-fantastychnyi-svit-multfilmu-mavka-lisova-pisnia


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Українці витрачають в Діснейленді Парижу в 2-3 рази більше європейців

Опубликовано: 17.04.2018 10:28:43
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Вiдвiдуючi пaризький Дicнeйлeнд укрaїнcькi туриcти визнaнi oдними з "нaйщeдрiшиx": в ceрeдньoму вoни витрaчaють в 2-3 рaзи бiльшe єврoпeйцiв.

Як і де найчастіше грабують туристів

Опубликовано: 17.04.2018 10:18:40
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Українська ведуча-мандрівниця Леся Нікітюк склала список країн, де найчастіше грабують туристів. Про це Леся Никитюк написала на своїй сторінці в Instagram. Іспанія.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи