Автор: darksider, 25.10.2012 17:18:18

У Києві відкриють резиденцію Святого Миколая

Rest4U Новости Украина Киевская обл. Киев КИЕВ У Києві відкриють резиденцію Святого Миколая
У Києві відкриють резиденцію Святого Миколая

 На «Мамаєвій Слободі» має гонор оголосити, що 8 грудня 2012 року, об 11-00, вже вчетверте, офіційно буде відкрита «Головна Резиденція Святого Миколая».

Ця урочиста мить відбудеться після того, як почесні гості та козаки з "Мамаєвої Слободи" підпишуть зі Святим Миколаєм "Глейт" (охоронну грамоту) щодо продовження діяльності "Головної Резиденції Святого Миколая" на "Мамаєвій Слободі" та оборони його добрих справ впродовж всього наступного 2013 року. Інформує прес-служба проекту "Мамаєва Слобда".
Додатково за попереднім замовленням діти зможуть навчитися у господині випікати печатні медові пряники "Миколайчики" в печі однієї з козацьких хат, а також матимуть нагоду:

  • навчитися ліпленню вареників;
  • власними руками виготовити медові свічки із вощини;
  • зробити стародавній оберіг – ляльку-мотанку;
  • відвідати уроки народознавства на тему: "Життя і побут українців в козацьку добу";
  • а також покататись верхи на козацьких конях, постріляти з лука та взяти участь у квесті "У пошуках козацьких скарбів" на "Мамаєвій Слободі", відвідати "Казкову хатину" та взяти особисту участь у матеріалізації однієї з українських народних казок або ж просто помандрувати стежками козацького селища, де на обійстях садиб живе багато домашніх тварин.

Хочемо звернути увагу не тільки дітей, але й дорослих, що цього року на Слободі квочка висиділа цілий виводок курчат – аж одинадцять. Наші вівці окотились та привели троє ягнят: два баранчики та одну ягничку. Дві чорних льохи Миргородської породи опоросились, тож маємо зараз п`ятнадцятеро рябих, чорних та сірих поросят. Коні привели двох лошат. Кролі, які бігають по всій території Слободи, привели більше тридцяти кроленят. І нарешті, наша чорна коза Зірка (має таку назву бо в неї біла пляма на лобі) окотилась, і тепер у нас є біле козеня з чорними копитцями на ймення Квіточка... Про гусей і качок ми нічого не кажемо, бо вони тільки в наступному році, а саме весною, приведуть гусенят та каченят.

Для батьків, які приведуть своїх діток самостійно, повідомляємо, що вони зможуть відвідати Резиденцію в порядку "живої черги"! Для організованих груп обов`язкове попереднє замовлення.


Завітати до "Головної Резиденції Святого Миколая", а також замовити та відвідати майстер-класи можна з 08 грудня 2012 року по 30 грудня 2012 року з 10:00 до 17:00.
Попередньо домовитись про проведення майстер-класів або ж придбати печатний медовий пряник – "миколайчик" можна за тел.: 361-98-48; 093-043-02-77, 093-731-58-68, 063-872-78-31.


Оскільки серед дорослих є чимало неслухів, котрі порушують трудову дисципліну, перевищують швидкість на дорозі, не допомагають дружині по господарству, не ходять на вибори, нехтуючи своїм громадянським обов`язком, то для таких добродіїв у нас є гарна козацька різка. Згодьтесь, оскільки дорослі, це ті ж самі діти, то для Ваших колективів ми можемо організувати колоритну передноворічну вечірку в "Шинку — коса над чаркою", аби Ви отримали невелику пригоду та зізнались своїм друзям про свої недоліки, маленькі гріхи, а відтак під регіт друзів та знайомих отримали від козаків різкою по дупі або ж в нагороду за гарну поведінку впродовж року – печатний медовий пряник від самого Миколая.
Давайте дарувати один одному позитивні емоції та відроджувати дідівські традиції козацького краю!

www.tourismnews.com.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Українці витрачають в Діснейленді Парижу в 2-3 рази більше європейців

Опубликовано: 17.04.2018 10:28:43
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Вiдвiдуючi пaризький Дicнeйлeнд укрaїнcькi туриcти визнaнi oдними з "нaйщeдрiшиx": в ceрeдньoму вoни витрaчaють в 2-3 рaзи бiльшe єврoпeйцiв.

Як і де найчастіше грабують туристів

Опубликовано: 17.04.2018 10:18:40
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Українська ведуча-мандрівниця Леся Нікітюк склала список країн, де найчастіше грабують туристів. Про це Леся Никитюк написала на своїй сторінці в Instagram. Іспанія.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи