Автор: Олександр Коваль, 13.04.2023 14:05:33

Мультфільм «Замок Паланок» в кінозалі музею з 15 квітня

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Мукачевский район Мукачево Мультфільм «Замок Паланок» в кінозалі музею з 15 квітня
Мультфільм «Замок Паланок» в кінозалі музею з 15 квітня

 У Мукачеві презентували мультфільм «Замок Паланок», який вийшов у 10 міні серіях та доступний для перегляду в стінах Мукачівського історичного музею з 15 квітня 2023 року.
Перегляньте та дослідіть історію, яку вам розповість сам Паланок, вирушайте у неймовірну подорож легендарним замком.
За словами Юлії Тайпс, заступниці міського голови міста Мукачево: Даний анімаційний серіал змістовно посилить не лише туристичні продукти, екскурсію в замку Паланок, але стане доповненням для уроків історії, краєзнавства дошкільнят, школярів Мукачівської громади.
Директор Мукачівського історичного музею Михайло Белейканич повідомив, що перегляд серіалу буде доступний у кінозалі Мукачівського замку вже з суботи 15 квітня 2023 року. Протягом двох тижнів сеанси відбуватимуться щогодини, щоб відпрацювати повноцінний графік, який буде опубліковано на фейсбук сторінці Мукачівського історичного музею. Також буде змога забронювати час перегляду для туристичних груп або ж компанії рідних та друзів. Зала розрахована на 30 посадкових місць. Даний серіал підтверджує думку, що музей позиціонує себе як «замок, який живе».

Відкрийте для себе основні історичні періоди, володарів замку, таємниці та багату культурну спадщину цього легендарного місця. Насолоджуйтесь чудовими ілюстраціями, анімаційним рішенням, яке буде цікаве як дітям, так і дорослим, та дізнавайтеся про драматичну, романтичну історію Паланку.
За словами Ксенії Охотник, керівниці проєкту «СМАРТ МУЗЕЙ – сучасні форми представлення культурної спадщини», проєкт-менеджерки Асоціації проєктних менеджерів «Ядро», у результаті проєкту створено потужний інструмент промоції замку Паланок з метою залучення туристів/екскурсантів до відвідування музею, зросла атрактвиність експозицій та загалом час перебування у стінах історичного музею.
Менеджер проєкту «СМАРТ МУЗЕЙ – сучасні форми представлення культурної спадщини», Євгеній Лукша, голова правління Асоціації проєктних менеджерів «Ядро», повідомив, що команда працювала над створенням мультфільму протягом двох років, через обмеження пов’язані з пандемією, війною доводилось працювати переважно онлайн. Лише розробка сценарію тривала майже рік, загалом над проектом та продуктом працювало майже 19 осіб.
Як повідомив Олександр Шершун, експерт з історії проєкту «СМАРТ МУЗЕЙ – сучасні форми представлення, культурної спадщини», радник Мукачівського міського голови - анімаційний мультсеріал розповідає про історію фортеці з давніх часів і до сьогодні. Переглянувши його ви побачите архітектурні перебудови замку, дізнаєтесь хто такий капітан Томас, і яка роль у розвитку замку Федора Коріятовича та Ілони Зріні, Ференца Ракоці. Дізнаєтесь хто перебував у замку, хто був володарем, а для кого замок став домівкою, та як змінювалася фортеця, які події відбулися за всю його історію, - це все можна побачити в мультику про Паланок.
Яскрава анімація на основі історичних фактів, матеріалів для візуалізації споруд, деталей приміщень, навколишніх ландшафтів, подій, історичних постатей, людей використані 2D і 3D технології фахівцями студії Darvideo, спільно з кіно-майстернею #Orestfilm, на замовлення АМП «YADRO lab» та Мукачівський Історичний Музей. Все це представлено в анімаційному 10 серійному міні-серіалі «Історія замку Паланок», як результат кропіткої праці команди проекту Smart Museum.
Мультик складається з 10 епізодів загальною тривалістю 40 хвилин. Побачити його та поринути в цю незабутню пригоду можна з 15 квітня в Мукачівському історичному музеї, в кінозалі замку Паланок. Озвучення, “голос замку Паланок” здійснив - Андрій Данильченко, музика Михайло Тюпа.
Фото: Роман Фенікс.
Довідка: Публікацію створено за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках проєкту HUSKROUA/1702/3.1/0026 «СМАРТ Музей – сучасні форми представлення культурної спадщини» за Програмою транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020 (https://huskroua-cbc.eu/). Її зміст є виключною відповідальністю Асоціації проектних менеджерів «Ядро» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Замок Паланок в Мкуачеві

Опубликовано: 11.09.2018 10:13:44
Закарпатская обл.Мукачевский районМукачево

 Замок Паланок – головна визначна пам’ятка Мукачево, зведена на високій 65-метровій вулканічній горі. Замок займає 1. 4 га.

17-18 лютого у Мукачеві пройде фестиваль "Варишська палачінта"

Опубликовано: 25.01.2018 11:13:25
Закарпатская обл.Мукачевский районМукачево

 «Варишська палачінта» – це фестиваль-ярмарок з нагоди проводів зими та початку весни. В його рамках учасники пектимуть палачінти (млинці) з різними начинками та соусами.

Фестиваль пива “Варишське пиво”

Опубликовано: 13.08.2017 18:21:04
Закарпатская обл.Мукачевский районМукачево

 Формування культури пивоваріння та споживання пива, відродження традицій Закарпаття, дегустація та презентація кращих сортів від крафтових пивоварів на фестивалі “Вариське пиво” в

Міжнародний день рудих

Опубликовано: 12.08.2017 16:17:23
Закарпатская обл.Мукачевский районМукачево

 Вони завжди виділяються в сірому натовпі. Їх мало - всього від 1 до 3% земного населення - і вони особливі: талановиті, норовливі, темпераментні, волелюбні.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи