Автор: Олександр Коваль, 06.02.2020 17:20:52

Інноваційний підхід до транскордонного туристичного маршруту

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Ужгородский район Ужгород Інноваційний підхід до транскордонного туристичного маршруту
Інноваційний підхід до транскордонного туристичного маршруту

 03 лютого 2020 року відбулася прес-конференція, присвячена початку реалізації проекту KRA’GAS – Промоція ремесел та гастрономії, як відповідних складових культурної спадщини Карпатського Єврорегіону, проекту, що фінансується за підтримки ЄІС ТКС Угорщина – Словаччина – Румунія -Україна 2014-2020.

Головного партнера проекту, Торгово-промислову палату повіту Марамуреш, представляв пан Флорентін Туз, а також члени проектної команди. Були присутні також партнери: з Румунії – університет Бабес-Болай, з Угорщини – університет м. Мішкольц та Торгово-промислова палата округу Боршод-Абауй-Земплен, та з України – Ужгородський національний університет та Закарпатський Фонд підтримки підприємництва «ТЕС Фонд».
У заході також взяли участь зацікавлені сторони з країн-партнерів та Румунії, серед яких пані Моніка Маре, директор повітового музею етнографії та традиційних мистецтв Марамуреш, пані Рада Павел, представниця повітового центру сприяння та збереження традиційної культури “Liviu Borlan” Марамуреш, пані Едіт Поп, яка представляла як Екологічну асоціацію, так і еко-туристичний пункт, пані Корнелія Лупча, представниця Асоціації туристичних гідів повіту Марамуреш та пані Карін Лахнер, директор Національного центру з питань туристичної інформації та промоції в місті Бая Спрі.

Конкретними цілями, що стосуються проекту KRA’GAS, є проведення антропологічного аналізу, який підкреслить схожість регіонів-партнерів, пов’язану з ремеслами та гастрономією, створення та маркування транскордонного туристичного маршруту в проектному регіоні та розвиток проектного регіону в якості спільного туристичного напрямку, та просування його в якості можливості приєднання місцевих виробників до туристичних ринків, включаючи організацію Міжнародного фестивалю ремесел та гастрономії.
На конференції були представлені заходи, що будуть проводитись протягом місяців реалізації до 30 вересня 2021 року, для досягнення зазначених цілей, обговорювалася можливість співпраці із зацікавленими сторонами та заплановані результати проекту, включаючи реалізацію наміченого транскордонного туристичного маршруту, міжнародний фестиваль ремесел та гастрономії, та публікація наукових статей на основі антропологічних досліджень.

В рамках проекту буде створено веб-сайт, присвячений туристичному маршруту, а також на facebook-сторінці наразі доступна актуальна інформація про хід реалізації проекту: https://www.facebook.com/KragasProject/

Після прес-конференції відбулося засідання Комітету з технічних досліджень, в якому взяли участь представники університетів-партнерів разом із зацікавленими сторонами, а також засідання Комітету з впровадження та моніторингу проекту, яке очолював керівник проекту разом з представниками партнерських організацій.

Проектний менеджер проекту KRA’GAS Флорентін Туз

Контактна особа – Олександра Лазар, комунікаційний менеджер проекту KRA’GAS e-mail: kragas@ccimm.ro


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Фестиваль Ужгородська Палачінта 2020

Опубликовано: 27.01.2020 18:58:00
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Тисячі смачних млинців, народні гуляння, веселі розваги, кулінарні майстер-класи, тематичні фотозони та інші цікаві заходи на фестивалі Ужгородська палачінта 2020″.

Фестивалі в Закарпатті вересень 2018

Опубликовано: 05.09.2018 9:57:25
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Рекомендованими заходами, у вересні 2018 року є наступні: Відпочинок в Закарпатті: 1 – 9 вересня 2018 року 1 вересня, День знань 2 вересня.

День міста Ужгород 2018

Опубликовано: 05.09.2018 9:35:11
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Цей вересень, для тих хто обрав відпочинок в Закарпатті буде особливим, адже місто Ужгород святкуватиме свою чергову річницю 14 – 15 – 16 вересня 2018 року.

ТОП-5 місць Закарпаття, маловідомих для туристів

Опубликовано: 15.02.2018 21:54:35
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

 В пік сезону в Ужгородському замку чи в Паланку яблуку ніде впасти. Проте в Карпатах є ще місця, де майже не ступала нога туриста.

«Ужгородська ПАЛАЧІНТА 2018»

Опубликовано: 25.01.2018 11:09:44
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

 Традиційний, вже 9-й Фестиваль «Ужгородська ПАЛАЧІНТА 2018» відбудеться 9-11 лютого у Боздоському парку в Ужгороді.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи