Автор: Зіденик Віктор, 04.12.2015 3:22:10

ГОТЕЛЬ «ІСТОРІЯ», ПОЛЯНИЦЯ

Rest4U Новости Украина Ивано-Франковская обл. Ивано-Франковск ИВАНО-ФРАНКОВСК ГОТЕЛЬ «ІСТОРІЯ», ПОЛЯНИЦЯ
ГОТЕЛЬ «ІСТОРІЯ», ПОЛЯНИЦЯ

 Ідея готелю: 4-поверховий дизайн-готель є концептуальним, оскільки присвячений історії України на різних етапах. Він являє собою темно-сіру будівлю, яка у вечірній і нічний час підсвічується ліхтарями і схожа на казковий будиночок. Усі номери мають назви того чи іншого періоду в українській історії та відповідно оформлені: Печера, Трипілля, Скіфія, Київська Русь, Кріпосне право, Княжий, Козацтво, УПА і Класика. Це, мабуть, один з найбільш незвичайних готелів в Україні.

Вартість номерів. Ціни залежать від сезону, максимум досягається в період новорічних та різдвяних свят:
напівлюкс – від 450 до 1350 грн/доба;
люкс – від 600 до 1500 грн/доба;
люкс дворівневий – від 600 до 1500 грн/доба.
Де знаходиться і як дістатися: Івано-Франківська область, с. Поляниця, урочище Подина. Дістатися можна від івано-франківського автовокзалу на автобусі, що прямує в Буковель. Зупинка – біля магазину «Лісовий». Якщо на машині, то за магазином повернути праворуч, проїхати приблизно 200 м до готельного паркінгу. До самого готелю під’їхати складніше, тому від паркінгу простіше дійти пішки.


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Водоспад Женецький Гук

Опубликовано: 11.09.2018 10:04:43
Ивано-Франковская обл.Ивано-ФранковскИВАНО-ФРАНКОВСК

Жене?цький Гук (Жене?цький водоспад) — водоспад в Українських Карпатах, на потоці Женець (ліва притока Пруту), між масивами хребтів Явірника і Хом'яка-Синяка (гірськ

ZimaSnow Ski & Spa Club, Буковель

Опубликовано: 04.12.2015 4:02:45
Ивано-Франковская обл.Ивано-ФранковскИВАНО-ФРАНКОВСК

 Цей готель розташований лише за 20 метрів від підйомників гірськолижного курорту в Буковелі.

ДЕ УКРАЇНЦІ ВІДПОЧИВАЮТЬ ВЗИМКУ

Опубликовано: 04.11.2013 18:38:36
Ивано-Франковская обл.Ивано-ФранковскИВАНО-ФРАНКОВСК

 Українці все частіше їздять у відпустку двічі на рік. Саме на гірськолижні курорти в холодний сезон їде більшість співвітчизників (40%).

У Дністровському каньйоні відбудеться етнофестиваль «Купальське Коло»

Опубликовано: 08.06.2013 15:13:28
Ивано-Франковская обл.Ивано-ФранковскИВАНО-ФРАНКОВСК

 Таїнство прадавніх традицій, секрети народних ремесел, ритми вечірніх розважальних програм – це формат етно-фестивалю «Купальське коло».



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи