Автор: Vika Palchey, 11.06.2013 11:41:47

"АВІАЛІНІЇ ХАРКОВА" ПОЧАЛИ ЛІТАТИ ЗА МІЖНАРОДНИМИ МАРШРУТАМИ

Rest4U Новости Украина Харьковская обл. Харьковский район ХАРЬКОВ "АВІАЛІНІЇ ХАРКОВА" ПОЧАЛИ ЛІТАТИ ЗА МІЖНАРОДНИМИ МАРШРУТАМИ

 Авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (АХ), що входить до групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, почала возити пасажирів за міжнародними маршрутами.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі компанії.

"На початку червня 2013 року авіакомпанія "Авіалінії Харкова" (група DCH Олександра Ярославського) у співпраці з великим міжнародним туроператором Pegas Touristik починає здійснювати пасажирські авіаперельоти за міжнародними маршрутами із трьох українських міст", - зазначається в повідомленні.

6 червня аеропорт "Харків" прийме перший офіційний рейс із Києва, а також відправить перший пасажирський рейс за маршрутом "Харків-Анталія".

Влітку АХ виконуватимуть 32 рейси на тиждень із трьох міст - Харків, Київ і Донецьк.

"У першу чергу, будуть освоєні такі напрями, як Іракліон (Греція), Монастир (Туніс), Анталія (Туреччина), Шарм-ель-Шейх і Хургада (обидва - Єгипет). Також заплановані до освоєння перельоти на Гоа (Індія) і до Бангкока (Таїланд)", - додали в компанії.

На початковому етапі АХ перевозитимуть пасажирів спільно з Pegas Touristik, проте надалі розглядається питання організації регулярних рейсів.

Авіапарк компанії нині представлений одним літаком Boeing 767-300ER і двома Boeing 737-800NG.


svit.ukrinform.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Пам'ятник закоханим у Харкові

Опубликовано: 10.05.2013 16:51:47
Харьковская обл.Харьковский районХАРЬКОВ

 Мабуть, найвідоміший пам'ятник закоханої парочки розташовується в центрі Харкова. Він з'явився у 2002 році.

Літературно-мистецький фестиваль «De libertate» на Харківщині (18 травня)

Опубликовано: 30.04.2013 23:22:44
Харьковская обл.Харьковский районХАРЬКОВ

 Літературно-мистецький фестиваль «De libertate» стартує 18 травня в Національному літературно-меморіальному музеї Г. С. Сковороди (Харківська обл.

У Харкові з'явився відбиток долоні знаменитого Алена Делона

Опубликовано: 30.04.2013 22:11:48
Харьковская обл.Харьковский районХАРЬКОВ

 Ален Делон, Який був почесним гостем фестивалю короткометражних кінофільмів «Харьковская сирень», залишив у гіпсі відбиток власної долоні, який пізніше був відлитий у бронзі.

Пиво в Харкові - туристичний напій

Опубликовано: 25.04.2013 22:28:02
Харьковская обл.Харьковский районХАРЬКОВ

 У Харкові туристам запропонували незвичайний пізнавальний маршрут - пивний тур, що включає відвідання пивзаводу «Рогань».

У центрі Харкова відкриється велопрокат

Опубликовано: 25.04.2013 22:08:21
Харьковская обл.Харьковский районХАРЬКОВ

 З кінця квітня в центрі Харкова поруч з готелем «Харків Палац» запрацює велопрокат. Взяти велосипед напрокат тут можна буде протягом сезону - до жовтня.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи