Автор: Олександр Коваль, 18.10.2021 13:47:51

Створено туристичний сайт Синевирської громади

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Межгорский район Синевирска Поляна Створено туристичний сайт Синевирської громади
Створено туристичний сайт Синевирської громади

Створено туристичний сайт Синевирської громади, то ж туристи можуть завчасно собі скласти маршрут для прогулянок, дізнатись про те, що можна робити, куди піти та як цікаво провести кілька днів в Синевирі.

Туристичний сайт Синевирської громади для популяризації цінності та спадщини Синевира

Всю цю інформацію буде представлено на сайті «Синевир Горяни», який буде офіційним сайтом Синевирської громади та покликаний стати путівником для візитерів та туристів, що їдуть на озеро Синевир. Він демонструватиме гостям різноманітні можливості з пізнання культури, історії та традицій горян Синевиру. То ж є можливість запланувати цікаву програму на кілька днів.

«Потрібно створити всі умови, щоб туристи, які приїжджають на Синевир, більше дізнавались про його жителів, їх культуру, традиції, історію. А головне, проводили тут кілька днів, а не годин. Це збільшить кількість ночей, які проведуть туристи в Синевирській громаді. Тим самим позитивно формуватиме привабливість, сприятиме створенню нових робочих місць та зростанню доходів місцевих жителів. Все це стане можливо, за рахунок нового туристичного сайту та завдяки проекту «Синевир Горяни.

Туристичний сайт Синевирської громади https://synevyr.tours/ створено в результаті реалізації проекту «Інтерпретаційна культурно-пізнавальна мандрівка Синевир.Горяни». Проєкт реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Державного агентства розвитку туризму.

Зробити відпочинок тих, хто їде на Синевир цікавішим

На сьогодні сайт вже зібрав інформацію про визначні місця, за темами історія, промисли, духовність, традиції, відзнято відео та фото. Самостійний турист може собі планувати місця, які варто відвідати, що побачити ще окрім озера Синевир. І для цього тут є інтерактивна мапа» повідомила менеджер проекту Мар’яна Мисик.

Користувач має можливість прочитати інформацію та переглянути майстер-класи, дізнатись про народних умільців, які можуть не лише розповісти чи навчити, але й залучити візитерів до участі та здобутті нового досвіду.

Даний сайт буде об’єднувати туристичну дестинацію Синевир, тур маршрути та тур продукти, історичні місця, факти, свідчення, фото та відео контент. До співпраці запрошені гірські провідники та гіди, екскурсоводи які представили свої тур маршрути, власники закладів розміщення та проживання, перевізники у співпраці з Національним природним парком Синевир, природня цінність якого на сьогодні є головним магнітом та причиною для візитів гостей.

Читайте більше публікцаій по темі “Синевир Горяни“.


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Реабілітаційний центр бурого ведмедя у Синевирі – факти з життя

Опубликовано: 04.02.2020 17:31:19
Закарпатская обл.Межгорский районСиневирска Поляна

Коли та для чого відкрили Реабілітаційний центр бурого ведмедя у Синевирі? Що можна та не можна робити там туристам? На території НПП Синевир працює Реабілітаційний центр бурого ведмедя, де

Фестиваль фольклору "На Синевир трембіти кличуть" знову запрошує друзів

Опубликовано: 13.08.2016 13:43:58
Закарпатская обл.Межгорский районСиневирска Поляна

Через відсутність нормального фінансування обласний фестиваль фольклору "На Синевир трембіти кличуть" певний час не проводився.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи