Автор: Vasiliy Saharov, 04.01.2012 15:29:30

Хто менше їсть, той буде їсти і завтра

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Свалявский район Солочин (Квитка полонини) Хто менше їсть, той буде їсти і завтра
Хто менше їсть, той буде їсти і завтра

Голодування для здоров’я

«Хто менше їсть, той буде їсти і завтра» - нагадують про народну мудрість автори нової книжки про методику лікувального голодування та корисну дієту

«Розвантажувально-дієтична терапія в комплексі оздоровлення людини» - книжка, яка мала б стати настільною для кожної родини. Власне, автори її, ужгородські професори Оксана й Тарас Ганичі та заслужений лікар України, курортолог, керівник санаторію «Квітка полонини», що на Свалявщині, Павло Ганинець, присвятили свою наукову методику зцілення «всім, хто вірить у силу природи і здатен за нею жити».
Видання нещодавно вийшло у видавництві «Карпати».

Людина здавна вірить у віднайдення панацеї від усіх хвороб та нездужань. Однак досі її не вигадали і навряд чи в близькому майбутньому такий засіб буде запантентований медичною спільнотою. Надто складним є людський організм, аби реагувати лише на один лікувальний чинник усіма органами та системами одночасно. Упродовж довгих років зберігати добре здоров’я, почувати себе бадьорим, без особливих зусиль зносити тягарі усіляких фізичних та психічних навантажень, які супроводжують наше життя, спроможна лише та людина, яка вживає комплексних заходів задля збереження хорошого самопочуття та працездатності.

Саме про це і йдеться в згадуваній книжці-методиці трьох співавторів – досвідчених медиків-практиків.
Книга написана не специфічною мовою медичної термінології, а популярною, часто вживаною лексикою, тому цілком доступна для розуміння читачем, що не має фахової підготовки. У ній містяться розділи, що покликані дати вичерпну інформацію про способи лікувального голодування та про різновиди реабілітаційних дієт, які допомагають закріпити досягнутий відносно тривалим утриманням від їжі цілющий ефект. До речі, двоє із співавторів книжки щороку випробовують ефект десятиденного лікувального голодування на власному організмі. Також автори методики наводять багатющу й красномовну статистику з власної лікарської практики та приклади з історій хвороб численних пацієнтів.

В книжці розповідається також про користь від застосування фітотерапії та пиття природної мінеральної води, особливо в умовах несприятливих впливів забрудненого довкілля.

Цікавим є розділ про акупресуру – мобілізуючий вплив на організм людини через натискування на так звані активні нервові точки. Ця частина книжки, до того ж, ще й добре проілюстрована. Читач, за бажання, зможе самостійно знайти необхідну саме в його випадку біологічно-активну точку на власних руках та ногах і розпочати її «мобілізацію», покликану покласти початок комплексному оздоровленню.

Сама книжка з вміщеними в ній таблицями та графіками нагадує добре продуманий опорний конспект для тієї людини, яка прийняла рішення дбати про власне здоров’я, пам’ятаючи народну мудрість: «Хто менше їсть, той буде їсти і завтра».

Источник: Санаторий "Квітка Полонини"


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


В одній із оздоровниць Закарпаття продаються вироби із коноплі

Опубликовано: 24.11.2011 17:59:36
Закарпатская обл.Свалявский районСолочин (Квитка полонини)

В працює магазин, де ви зможете придбати натуральні вироби із текстильної коноплі

1 ДЕНЬ ОТДЫХА В ПОДАРОК ОТ САНАТОРИЯ "КВІТКА ПОЛОНИНИ"

Опубликовано: 24.11.2011 17:11:17
Закарпатская обл.Свалявский районСолочин (Квитка полонини)

АКЦИЯ! ОТДЫХ В ПОДАРОК! Приобретая путевку  в санаторий "Квітка полонини"



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи