Автор: Alex S, 18.12.2011 16:53:16

Як зустріти Новий Рік Дракона

Rest4U Новости Украина Ивано-Франковская обл. Яремче (курорт Буковель) Буковель, Яремче Як зустріти Новий Рік Дракона
Як зустріти Новий Рік Дракона

Астрологи радять яскраві кольори і хоча б трішечки чорного...

Щоб не псувати собі настрій під завісу 2011-го, нервово вирішуючи, в чому ж зустрічати Новий рік, про всі деталі святкового гардеробу варто подбати заздалегідь. І раз уже останнім часом виникла традиція догоджати в ніч із 31 грудня на 1 січня володарю наступного року, подивимося, що нам радять із цього приводу астрологи.

Девіз новорічної ночі – побільше блиску

Отже, 2012-й – Рік Чорного водяного Дракона. Однак за кілька хвилин до півночі постарайтеся ненадовго відволіктися від передсвяткової метушні і подякуйте в душі Кролику, чий рік минає, за всі важливі і позитивні події, які він приніс у ваше життя. З’їжте шматочок зелені – це буде приємно пухнастому символу старого року. А тепер переключаємося на Дракона. Це велика істота, яка потребує чималої площі, щоб «розвернутися», тому астрологи рекомендують влаштувати торжество на відкритому просторі. На жаль, у тісній квартирі вогнедишному покровителю 2012-го навряд чи сподобається. Як компроміс, можна о 12-й вийти надвір (але не на затиснутий довкола багатоповерхівками майданчик) і помилуватися на феєрверки – таке шоу до вподоби Дракону, адже він на Сході перш за все асоціюється з карнавалом і святом.
Тепер про одяг. Ці істоти люблять барвистість, красу життя й оптимізм, тож чим яскравішою буде ваша сукня, тим краще. Підійдуть і яскраво-червоний, і лимонно-жовтий, і оглушливо-зелений кольори. Вітаються наряди епатажні й незвичайні, такі, що вражають оточуючих і викликають тільки позитивні емоції. Тож не бійтеся буяння різних барв. Щоправда, не забудьте, що у вашому образі повинно бути хоч щось чорне – відповідно до кольору господаря 2012-го.
Утім якщо «папужа» строкатість не відповідає вашим уявленням про гарний смак, доречним стане і класичне маленьке чорне плаття. Або навіть довге. Єдине зауваження: чорне вбрання жінкам варто розшити бісером, кристалами, стеклярусом, доповнити шовковим шарфиком – щоб воно блищало якомога яскравіше. Чоловіки, котрі віддають перевагу строгим діловим костюмам, можуть «оживити» їх яскравою сорочкою і краваткою, надягти золотий годинник, блискучі запонки тощо.

Які аксесуари «до смаку» Дракону?

Дракони люблять дорогоцінності – недарма в казках та легендах вони стережуть скарби. Тож якщо маєте коштовності – можете їх надягти, і протягом наступного року Дракон підтримає вас своєю силою й мудрістю. Варто уникати відвертої дешевизни, неонового пластику та інших літніх хітів підліткової моди. Підійдуть вироби зі срібла й білого золота. Що стосується каменів, то неймовірно популярними стають прикраси з «драконовими очима». Цей недорогий коричнево-бордовий мінерал, на думку експертів, допоможе нам долати перешкоди, наповнюючи життєвою енергією і підвищуючи витривалість. Крім того, традиційні камені Дракона – опал, бурштин, сапфір і халцедон. Зупинивши свій вибір на прикрасах із них, ви не тільки будете виглядати гарно і стильно, а й притягнете удачу на весь наступний рік! Дуже розкішно і символічно виглядатимуть аксесуари, виконані зі шкіри рептилій чи подібного матеріалу.
Стосовно взуття – нинішньої зими правлять бал черевички зі шкіри рептилій і з відповідним лускатим малюнком. Краще відмовитися від пастельних кольорів і мереживних деталей. Чудова альтернатива – лакове взуття або взуття, покрите шаром блискіток! Враховуючи, що зустрічатимемо рік Водяного дракона, актуальні всі холодні відтінки, особливо сріблястий металік.
Сумочку ж найкраще підбирати, відштовхуючись від вбрання, в якому плануєте зустрічати 2012-й. Однак тенденції новорічної моди такі: для виходу в світ ідеальний варіант – клатч із твердим каркасом непомітного забарвлення і великими золотистими або сріблястими деталями. Підійдуть усі відтінки водної стихії: бірюзово-смарагдові, сині.

Вносимо поправку на обставини

Отже, тепер ви знаєте про тенденції новорічного образу-2012. Однак вирішуючи, що вдягнете, відштовхуйтеся від того, де і як зустрічатимете Новий рік. Звичайно, збираючись до ресторану, варто подбати про вечірні плаття й костюми, відповідні аксесуари. На вечірку на природі (їй Дракон буде особливо радий) краще вдягти щось зручне й тепле, але не менш гарне й оригінальне. Святкування в дружній компанії можна освіжити тематичними костюмами. Це дає простір для фантазії: обираєте образ Янгола чи Чортика, Снігової королеви чи Червоної Шапочки. Або Дракона. Головне заздалегідь обумовити «дрес-код» – і заряд позитиву та веселощів забезпечений. А домашній Новий рік – це затишок і комфорт. Тут жінкам не обов’язково сидіти за столом у черевиках на височенних шпильках, а чоловікам – у піджаках, які сковують рухи. Цілком прийнятне щось зручне й звичне, потрібно лише до-дати кілька яскравих деталей. Скажімо, тривіальні тапочки, в яких ноги відпочивають, можуть чарівним чином перевтілитися, якщо обшити їх мішурою.
Визначившись із одягом, продумайте макіяж (теж із урахуванням обставин). Його у новорічну ніч астрологи бачать фантазійним та незвичним. Зробіть щось таке, чого раніше ніколи не робили. Не забудьте і про зачіску. Якщо у вас довге волосся, обов’язково вплетіть кілька яскравих шовкових стрічок. Коротка стрижка теж залишає місце для творчості. Ви можете скористатися спеціальним лаком з яскравими золотими, сріблястими, червоними блискітками, і тоді ваше волосся вилискуватиме, як луска дракона. За наявності сукні з декольте зону бюста також сміливо окреслюйте блискітками.

Отже, Новий рік – час, коли можна проявити фантазію у всьому: починаючи з прикрашання інтер’єру, приготування святкових страв і закінчуючи вибором подарунків та вбрання. І необов’язково винаходити щось кардинально нове – іноді достатньо внести свіжі нотки в свій костюм, і свято заіскриться новими барвами.

Поради астрологів у Інтернеті вивчала Мирослава Галас, "Закарпатська правда", KarpatNews.in.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Пятая звезда для Radisson Blu Resort, Буковель

Опубликовано: 25.05.2013 22:49:40
Ивано-Франковская обл.Яремче (курорт Буковель)Буковель, Яремче

 Radisson Blu Ressort, Буковель стал первым 5-звездочным отелем в Буковеле - гостиница получила "Свидетельство о присвоении категории отелю 5 звезд" в соответствии со стандартами госуд

Що заважає туристам зі сходу України потрапити в Карпати на відпочинок?

Опубликовано: 16.12.2012 13:41:06
Ивано-Франковская обл.Яремче (курорт Буковель)Буковель, Яремче

Відсутність прямого сполучення, годинні очікування на вокзалах, високі ціни за перевезення від вокзалу до гірсьоколижних курортів - це основні причини які зупиняють тур

Новый год в Карпатах

Опубликовано: 16.11.2011 17:40:10
Ивано-Франковская обл.Яремче (курорт Буковель)Буковель, Яремче

Новый год в Карпатах приглашает Вас провес

Украинских проституток ждет судьба Греции

Опубликовано: 07.11.2011 21:41:21
Ивано-Франковская обл.Яремче (курорт Буковель)Буковель, Яремче

Тяжелые времена ожидают представительниц древней профессии в случае внесения изменений в законодательство Украины.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи