Автор: Олександр Коваль, 28.11.2015 15:56:08

Чому варто обрати конференц-сервіс в Карпатах від Грнад готель Пилипець

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Межгорский район Пилипец Чому варто обрати конференц-сервіс в Карпатах від Грнад готель Пилипець
Чому варто обрати конференц-сервіс в Карпатах від Грнад готель Пилипець

Українські Карпати та курорт Пилипець надзвичайно зручне місто для ділових людей, учасників конференцій, семінарів, тренінгів чи просто зустрічей з партнерами.

Тут можна не лише ефективно попрацювати, але й культурно та пізнавально провести час. Тим самим поєднати відрядження та культурне знайомство з природними родзинками Карпат: полонина Боржава, гора Гемба, деревяна архітектура та звісно водоспад Шипіт.

Місць для проведення ділової зустрічі в українських Карпатах з оптимальною для кожного конкретного заходу інфраструктурою достатньо. Все залежить від пріоритетів замовника послуг конференц-сервісу та можливостей замовника, а саме:

Де ви хочете проводити конференцію, нараду, зустріч? Місто, за містом чи на природі;
Яка кількість учасників вашого заходу. Від цього залежить розмір конференц-залу та чи є для цього відповідна інфраструктура готелю.
Як організувати? Ви можете доручити власним чи найнятим співробітникам планувати Ваш захід, закупити та замовити все необхідне. Або можете просто доручити це турботам відповідним менеджерам з конференц-сервісу готелю.
Ви можете провести конференції в бізнес-готелях з сучасною інфраструктурою та послугами конференц – сервісу, чи проводити у приміщеннях ресторанів, чи коридорах.

Ви можете зручно організувати не лише ділову програму, але й дозвілля та відпочинку для Ваших гостей, з урахуванням усіх побажань та вимог. Звісно Вам захочеться їх приємно здивувати.

До критеріїв вибору конференц готелів відносять наявність професійного конференц залу, його просторість, відповідність міжнародним стандартам рівня технічного забезпечення, зручність та територіальна доступність, організація відпочинку та супутні послуги.

Послуги Гранд готелю Пилипець повністю відповідають міжнародним критеріям, включають супровід кваліфікованого менеджера з конференец-сервісу, професійно обладнанні приміщення з апаратурою (мультимедійний проектор, екран 2х2 м, звукове обладнання, радіомікрофон, трибуна, фліпчарт з магнітами і маркерами), письмове приладдя (ручка, блокнот).

На території "Гранд готелю Пилипець" подумали про гостей та їх інтереси, ділову атмосферу, комфорт, зручності.

Конференц-сервіс Гранд готелю Пиилпець за індивідуальними замовленнями та після узгодженням з замовником, надає:

  • послуги представника технічної підтримки
  • послуги секретаря, перекладача
  • послуги організації трансферу, та транспортних послуг;
  • фото- та відеозйомки;
  • придбання і доставка канцтоварів до конференц-залу.

Ресторан Гранд готелю Пилипець забезпечить перерву на каву та чай, банкетне, фуршетне обслуговування у приміщенні банкетного залу чи ресторану.

Для організації роботи, на території Гранд готелю Пилипець є можливість замовити як погодинну оплату конференц залу, так і на добу.

У вільний час, від роботи, гості Гранд Готелю Пиилпець мають змогу здійснити екскурсію околицями курорту Пиилпець на гору Гемба — одна з найвищих вершин гірського масиву Полонина Боржава (висота над рівнем моря 1491 м), чи до водоспаду Шипіт. Є також можливість організувати екскурсії по Закарпаттю.

Планувати візит до Гранд готелю Пилипець можна як, автомобілем так і залізницею, то ж ви зможете повідомити менеджерам заздалегідь про час приїзду та час від'їзду. Що у свою чергу дозволить, як найкраще Вас зустріти та підготувати інфраструктуру для проведення ділових заходів.

Гранд готель Пилипець пропонує різні ідеї та програми для відпочинку. А якщо у Вас є трохи більше часу, обов'язково візьміть з собою когось з Вашої родини, друзів чи знайомих, та влаштуйте собі короткострокову відпустку у вихідні дні у самому серці Карпат.

Щоб правильно підібрати конфернец-сервіс у Карпатах на території Гранд готелю Пилипець, для Вашого ділового заходу, зверніться за послугами та допомогою менеджерів Гранд готелю Пилипець
Адреса: 352, Пилипець, Закарпатська область, 90011

Довідки за телефонами: +38 (050) 974-11-82+38 (050) 974-11-82, +38 (050) 370-90-40+38 (050) 370-90-40)

Подробиці на сайті Гранд готель ПилипецьFree via Skype


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Виграй відпочинок у Карпатах у готелі 4*!

Опубликовано: 26.10.2017 15:09:13
Закарпатская обл.Межгорский районПилипец

 Гранд Готель Пилипець 4* розіграє сертифікат на відпочинок для двох (2-місний стандарт на 2 дні/1 ніч та година сауни або джакузі) серед учасників фотоконкур

Кубок Карпат 2017 (параплани)

Опубликовано: 24.05.2017 19:29:42
Закарпатская обл.Межгорский районПилипец

 На горі Гимба (хребет Полонина Боржава) біля Гранд Готелю Пилипець відбудуться змагання Кубок Карпат 2017. Змагання будуть мати категорію FAI-2.

Виграй відпочинок у Гранд Готелі Пилипець 4*!

Опубликовано: 16.02.2017 11:22:25
Закарпатская обл.Межгорский районПилипец

Виграй відпочинок у Карпатах на 8 Березня! Конкурс триває до 26 лютого 2017 року. Умови конкурсу:  -бути підписаним на сторінку Гранд Готель Пилипець у Facebook: facebook.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи