Описание
«Коли ми будували цей ресторан, то ставили собі за мету зробити його якісним і доступним. Адже побутує стереотип, що ресторан при готелі – це пафосне, часто порожнє і дуже дороге місце. Ми ж хотіли спростувати це упередження, стати ближчими до львів’ян, тому спеціально зробили окремий вхід з вулиці Городоцької. Для готельних ресторанів це – велика рідкість, яка допомагає людям подолати психологічний бар’єр: ви йдете, бачите вікно, яке світиться, але не знаєте як туди потрапити – через готель, а там охорона, запитання куди ви йдете – люди не завжди готові до цього», - розповів директор ресторану «Mon Chef» Роман Дорожинський.
Великі панорамні вікна, високі стелі, стриманий інтер’єр у темних тонах – все це створює атмосферу справді вишуканого та поважного європейського закладу у центрі Львова. Водночас, приємно дивують помірковані ціни.
Однак найважливішою людиною у ресторані, звісно, є шеф-кухар. Свого, розповідають у «Mon Chef», шукали майже п’ять місяців і таки знайшли – в одному з кращих ресторанів Києва. Запросили до Львова і той, на диво, погодився. «Я й досі вважаю, що наразі це одне з найбільших наших досягнень. Наш шеф-кухар працював у ресторані на 350 місць в центрі столиці. Він молодий, талановитий, дуже смачно готує, а наші страви намагається зробити унікальними.