Коли виник?Ресторан відкрився 14 листопада 1998 року, на день Святого Валентина. Тоді це був перший приватний ресторан у Рівному. Мабуть тому все, що ми робим для Вас, ми робимо з любов'ю.
Чому Фараон?Ідея створити рестран виникла у нас у поїздці в Єгипет в 1995 році. Єгипетські піраміди справили на нас дуже сильне враження. Створюючи рестроран у приміщенні бувшого пивного бару, хотілося назвати якось незвичайно. Елементи східної кухні та інтер'єр древнього Египту прийшли дещо пізніше.
Чи присутня у нас східна кухня?У кожному розділі меню є одна або дві страви, що готуются за арабськими та єгипетськими рецептами. В них використані справжні египетскі спеції та приправи.
Тільки у нас:Кальян єгипетскої конструкції ( на відміну від загальнорозповсюджених сірійських) на справжніх ароматизованих тютюнах та вугіллі, що привезені безпосередньо із Єгипту.Справжні египетські та арабські спеції.Справжній чай «каркаде» (напій богів та фараонів) із пелюстків суданської троянди.Широкий вибір вишуканих риб та морепродуктів.Різноманітній вібір м'ясних, рибних та навіть сирних стейків.М'ясо, що подаєтся вам до столу «у полум'ї».Страва від шеф-кухаря (страва за польотом думки шеф-кухаря сьогодні; ні вам, ні самому кухареві невідомо що йому заманется приготувати для Вас сьогодні, але точно не пожалкуєте).
МЕНЮ:- Меню Економ- Головні страви- Салати- Холодні закуски- Гарячі закуски- Супи- Страви з птиці- Страви зі свинини- Страви з телятини- Страви з риби- Продукти моря- Гарніри- Соуси- Десерти- Гарячі напої- Пиво- Алкогольні напої- Коктейлі- Безалкогольні напої- Бенкетні страви- Страви домашньої кухні- Фуршетні страви