Автор: Inna, 25.05.2013 22:45:15

З 1 липня 2013 року українцям легше буде отримати візу в ЄС

Rest4U Новости Украина Киевская обл. Киев КИЕВ З 1 липня 2013 року українцям легше буде отримати візу в ЄС
З  1 липня 2013 року українцям легше буде отримати  візу в ЄС

 Угода між Україною та ЄС про спрощене оформлення віз набере чинності 1 липня поточного року. Про це повідомив виконуючий обов'язки директора департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Угода була підписана в липні 2012 року. Верховна Рада України ратифікувала документ у березні цього року, а Європейський парламент - 18 квітня. За словами офіційного представника українського зовнішньополітичного відомства, в Брюсселі, в рамках засідання спільного комітету експертів з реалізації угоди між Україною та ЄС, сторони обмінялися офіційними повідомленнями про завершення виконання процедур, необхідних для набуття чинності угоди.

"Відповідно до статті другої, угода набуде чинності 1 липня цього року", - сказав Перебийніс на брифінгу в середу. За його словами, документ є результатами спільних зусиль сторін, спрямованих на вдосконалення існуючих процедур видачі віз, яке стане важливою складовою полегшення міжлюдських контактів, і прискорить інтеграцію України в єдиний європейський простір. "Таким чином, вже з 1 липня цього року на додаток до 14 категорій, передбачених чинною угодою, пільгами і перевагами посиленої Угоди про спрощення оформлення віз зможуть скористатися ще 9 категорій громадян", - додав Перебийніс.

Положеннями посиленої угоди розширюються категорії громадян України, які мають право на спрощене оформлення безкоштовних і багаторазових осіб, вдосконалюється порядок оформлення віз для журналістів і супроводжуючих їх технічних працівників, для представників громадянського суспільства і релігійних організацій, а також для водіїв, які здійснюють міжнародні вантажні та пасажирські перевезення. Документ передбачає також можливість безвізових подорожей для власників біометричних службових паспортів.

mastertura.com.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Українці витрачають в Діснейленді Парижу в 2-3 рази більше європейців

Опубликовано: 17.04.2018 10:28:43
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Вiдвiдуючi пaризький Дicнeйлeнд укрaїнcькi туриcти визнaнi oдними з "нaйщeдрiшиx": в ceрeдньoму вoни витрaчaють в 2-3 рaзи бiльшe єврoпeйцiв.

Як і де найчастіше грабують туристів

Опубликовано: 17.04.2018 10:18:40
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Українська ведуча-мандрівниця Леся Нікітюк склала список країн, де найчастіше грабують туристів. Про це Леся Никитюк написала на своїй сторінці в Instagram. Іспанія.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи