Автор: Vika Palchey, 15.06.2013 19:32:20

В КРИМУ ПОЧАЛИ КУРСУВАТИ ГОТЕЛІ НА КОЛЕСАХ

Rest4U Новости Украина АР Крым Севастополь Севастополь В КРИМУ ПОЧАЛИ КУРСУВАТИ ГОТЕЛІ НА КОЛЕСАХ
В КРИМУ ПОЧАЛИ КУРСУВАТИ ГОТЕЛІ НА КОЛЕСАХ

 Знаменита німецька фірма Rotel Tours, що пропонує своїм клієнтам подорожувати на пересувних готелях, включила до списку своїх маршрутів ряд кримських міст.

Спеціалізація Rotel Tours - міжнародні тури на автобусах зі справжнісінькими готельними номерами всередині. Називається такий транспортний засіб "ротель". Це скорочення від rollende hotel - "котиться готель".

Як правило, "ротель" - це перероблений автобус або вантажівка марки Mercedes. Він оснащений спальними відсіками, загальною кухнею, душем і туалетом. В одному "Ротелі" може бути до 40 спальних місць. Ліжка налічують в довжину 1,83 метра.

В даний час Rotel Tours пропонує більше 100 маршрутів на всіх континентах. Один тур може тривати від тижня до двох місяців.

Крим потрапив відразу в два маршрути Rotel Tours. Перший являє собою поїздку по живописних та історичних пам'яток Угорщини, Молдови, Румунії та України. У рамках цього туру німецьким туристам пропонується відвідати Красноперекопськ, Сімферополь, Алушту, Ялту, Севастополь і Бахчисарай. У столиці кримських ханів постояльці "готелю на колесах" відвідують Ханський палац, після чого ввечері в кемпінгу дегустують кримське шампанське та інші вина. У Ялті німецьким туристам пропонуються екскурсії до Лівадійського палацу, Ластівчине гніздо і Алупкінський палац графа Воронцова. Вартість цього туру - 1980 євро.

Другий маршрут, що отримав назву "Навколо Чорного моря", проходить через Туреччину, Болгарію, Румунію, Україну та Росію. У Криму туристи, що купили цей тур, відвідують Ялту, Севастополь, Бахчисарай і Керч. Коштує така поїздка 2490 євро.

svit.ukrinform.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


У СЕВАСТОПОЛІ З'ЯВЛЯТЬСЯ НОВІ НЕДОРОГІ ГОТЕЛІ

Опубликовано: 08.07.2013 18:56:59
АР КрымСевастопольСевастополь

 Нова програма з розвитку туризму Севастополя буде готова найближчим часом. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко.

У СЕВАСТОПОЛІ ФІНІШУВАЛА МІЖНАРОДНА ВІТРИЛЬНА РЕГАТА "КУБОК КРИМУ-2013"

Опубликовано: 08.07.2013 18:39:19
АР КрымСевастопольСевастополь

 У Севастополі завершилася 20 міжнародна вітрильна регата крейсерських яхт на призи командувача Військово-Морських Сил Збройних Сил України "Кубок Криму – 2013", яка при

ЮНЕСКО бере під захист Херсонес Таврійський

Опубликовано: 26.06.2013 20:22:28
АР КрымСевастопольСевастополь

 Херсонес Таврійський, який сьогодні є частиною українського Севастополя, внесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, йдеться в прес-релізі, розміщеному в неділю на сайті організац



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи