Автор: Inna, 26.06.2013 20:11:23

У Львові стартує ІІ Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

Rest4U Новости Украина Львовская обл. Львов ЛЬВОВ У Львові стартує ІІ Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»
У Львові стартує ІІ Гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці»

 Вже зовсім скоро, 28 червня, у місті Лева стартує гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці».

Протягом трьох днів на гостей фестивалю чекають ярмарки місцевої кухні, вишукана гала-вечеря під відкритим небом та гастрономічні конкурси – і все це на львівський смак та манеру! Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили організатори Фестивалю.

Цьогоріч в рамках фестивалю "Львів на тарілці" пройде майже одночасно два великі ярмарки: "Ярмарок Львівської кухні" (28-30 червня, пл. Ринок) та ярмарок "Смакуємо з Карпат" (28-29 червня, дворик Ратуші).

За словами директора Фестивалю "Львів на тарілці" під час Ярмарку Львівської кухні відбудуться презентація, дегустація та інтерактивне приготування страв і традиційних напоїв місцевої кухні.

"На головній сцені Ярмарку, а це північна сторона площі Ринок, пройдуть численні майстер-класи з приготування страв Львівської кухні за участі відомих львів'ян та гостей міста.

Вперше на Фестивалі та й вперше у Львові львів'яни та гості міста зможуть скуштувати та придбати якісні продукти від майже 30-ти фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей в рамках ярмарку "Смакуємо з Карпат", - додав Андрій Сидор.

Під час фестивалю Клуб галицької кухні проводе конкурс з приготування традиційного львівського десерту – андрутів. Львівських кулінарів і кулінарок запрошують 29 червня о 15:00 прийти у внутрішній дворик Ратуші, принести готовий вафельний торт та листок із записаним рецептом. Журі конкурсу оцінюватиме смак андрутів, їх оформлення та оригінальність запропонованої в рецепті начинки. Переможець отримає грошовий приз – 1000 гривень, ще двоє учасників – призи по 500 грн.

Невід'ємною частиною гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці" стане вишукана Гала-вечеря страв Львівської кухні під відкритим небом. Отож, 28 червня, на терасі Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) найкращі шеф-кухарі Львова та знавці тонкощів Львівської кухні презентуватимуть для 300 повноважних гостей страви, створені за особливими рецептами Львівської кухні.

Кращими баріста кав'ярні "Світ кави" буде створено авторську каву, яку запропонують гостям вечері.

Шеф-кухарі Гала-вечері, а це Роман Щурко (ресторан клуб "Split Lviv"), Євгеній Сушко (Citadel Inn Hotel & Resort), Оксана Задорожна (ресторан-пивоварня "Кумпель") та Мар'ян Яцишин (ресторан "Шекспір") приготують страви з корисних та свіжих продуктів з фермерських господарств Львівської області, наданих гуртовим продуктовим ринком "Шувар".

"Ми вперше беремо участь у Гала-вечері і нам дуже приємно бути задіяними у цьому заході. Проведення фестивалю та зокрема вечері страв Львівської кухні є дуже гарним приводом показати всім гостям, що ми є смачним містом. І кому як не рестораторам це презентувати",- зазначила Ольга Задерей, директор ресторану клубу "Split Lviv".

Участь у прес-конференції взяли директор фестивалю "Львів на тарілці" Андрій Сидор, організатор ярмарку "Смакуємо з Карпат" Юрій Оглашенний, відомий львівський ресторатор Марк Зархін, львовознавець Ірина Котлобулатова; директор ресторану клубу "Split Lviv Ольга Задерей, співвласник ресторану "Шекспір" Петро Соболь та шеф-кухар ресторану "Citadel Inn" Hotel & Resort Євгеній Сушко.

Також в рамках Фестивалю "Львів на тарілці" планується підписання угоди між фермерськими господарствами і іншими виробниками сільськогосподарської продукції з львівськими рестораторами та готелярами.

Організатор Фестивалю: компанія "Дік-Арт".


Сайт Фестивалю: www.lvivontheplate.com.ua.



Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Де на Львівщині покататися на лижах. Гірськолижні курорти області

Опубликовано: 25.01.2018 10:58:30
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Управління туризму та курортів Львівської ОДА оприлюднило інформацію про гірськолижні курорти Львівської області, де всі охочі можуть весело й активно відпочити Славське, Сколівський р

У Львові відбудеться наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival

Опубликовано: 21.09.2017 13:59:46
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

З 21-24 вересня у Львові, на проспекті Свободи, проходитиме наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival.

У Львові на Новий рік та Різдво курсуватимуть нічні трамваї

Опубликовано: 18.09.2017 13:19:45
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 У новорічну (із 31-го грудня на 1-ше січня) і різдвяну (із 6-го на 7-ме січня) ночі у Львові курсуватимуть нічні трамвайні маршрути.

«Дім легенд»

Опубликовано: 03.12.2015 21:08:35
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Обов’язково підніміться на дах. Це просто чудове місце для фотосесій! До літаючого автомобіля з веслами і до труби, в яку можна просунуться, шикуються черги.

«Львівська копальня кави»

Опубликовано: 03.12.2015 21:03:37
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 «Тут смажать найкращу каву у Львові» – обіцяє вивіска відвідувачам креативного кафе.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи