Автор: Veronika, 21.09.2017 12:37:38

Тунель кохання в Рівненській області

Rest4U Новости Украина Ровенская обл. Ровенский район РОВНО Тунель кохання в Рівненській області
Тунель кохання в Рівненській області

Як з’явився Тунель кохання?
Ходять дуже багато вигаданих думок про походження цього дива природи. Звісно й не були зачеплені і думки про нещасливу любов, та зраду. Розібравшись трохи більше все набагато виявляться простіше. Звичайне провінціальне містечко, що розміщене всього в 24 км від міста Рівне.


Багато десятиліть назад тут було активне індустріальне життя. Основним об’єктом індустрію тут був комбінат з обробки деревини. Як не дивно, саме цьому мало романтичному місту сьогодні ми завдячуємо за таку неймовірну красу. Регулярно курсуючи потяг, що з’єднував станцію та комбінат обламував гілки дерев и з роками створив цей неймовірний тунель кохання.

В яку пору року та коли краще відвідати Тунель Кохання?

Осінній тунель коханняТисячі закоханих пар відвідують це прекрасне місце. Загальна довжина Тунелю Кохання приблизно 1 кілометр. Прикриті своєрідним дахом з дерев, колії простягаються з нерівномірним освітленням і тим самим створюючи своєрідний романтичний шлях.

Кращих фонів для весільних фото важко віднайти. Тунель Кохання найкраще відвідувати як літом так і в осені. Саме в ці сезони тунель найбільш захоплюючий.
Взимку тунель найбільш привабливий після снігопаду.

Тунель кохання в зимку

Тунель кохання знаходиться у зручному місці. Навіть якщо ви не подорожуєте автомобілем, ви зможете без проблем дістатись туди на маршрутці або поїзді.

Адреса: смт Клевань, Ріненсьої обл.

Джерело:www.at-ua.com


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Клесівський парк Рівенської області

Опубликовано: 04.12.2015 2:45:18
Ровенская обл.Ровенский районРОВНО

 СМТ Клесів Рівенської області. Територія – 3 га. Дендропарк молодий (1997рік заснування), невеликий, але надзвичайно миловидний.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи