Автор: Vika Palchey, 30.04.2013 22:08:33

Сталева Ліга 2013 у Білгороді-Дністровському (1 - 2 травня)

Rest4U Новости Украина Одесская обл. Белгород-Днестровский район Белгород-Днестровский Сталева Ліга 2013 у Білгороді-Дністровському (1 - 2 травня)
Сталева Ліга 2013 у Білгороді-Дністровському (1 - 2 травня)

 З травня по вересень у Білгороді-Дністровському проходить серія турнірів з історичного фехтування "Сталева Ліга 2013". Відкриття сезону планується 1 травня 2013.
"Сталева Ліга" - це міжнародний чемпіонат серед збірних команд міст і країн, в яких історичне фехтування отримало розвиток, як повноконтактний вид спорту. У поєдинках і групових боях беруть участь спортсмени в обладунках, аналогічних середньовічним лицарським зразкам, і озбройні макетами клинкової або древкового зброї. Це яскраві та видовищні лицарські бої, в яких лицарі б'ються по-справжньому!
Відвідавши один з турнірів "Сталевий Ліги 2013" в Білгороді-Дністровському, ви побачите справжні лицарські бої в повний контакт, видовищні поєдинки і групові бої в різних номінаціях.
Літня серія лицарських турнірів традиційно проходить на території Білгород-Дністровської фортеці Аккерман. Ця унікальна пам'ятка історії та архітектури XIII-XV століть є найбільшою і найбільш збереженою фортецею в Україні.
У 2013 році білгородські турніри пройдуть вже в 12-те. За ці роки чемпіонат "Сталева Ліга" став одним з найбільш представницьких за кількістю бійців і виховав кілька поколінь чемпіонів у всіх традиційних номінаціях істфеха.
Графік турнірів СТАЛЕВА ЛІГА 2013: 1 і 2 травня, 1 та 2 червня, 15 і 16 червня, 29 і 30 червня, 13 і 14 липня, 20 і 21 липня, 27 і 28 липня, 10 і 11 серпня, 17 і 18 серпня , 24 і 25 серпня, 7 і 8 вересня.
Під час перерв між боями відпочиваючі мають можливість відволіктися на історичну ярмарок, що знаходиться прямо в фортеці поруч з ристалищем. Як правило, на ярмарку представлені:
- Стрільба з лука, арбалета, метання копій
- Фехтувальні майстер-класи на безпечних спортивних мечах
- Історичні костюми, лицарські обладунки і фото в них
- Гончарство (де кожен відвідувач може спробувати свої сили в даному мистецтві)
- Історичність кузня (де кожен відвідувач може спробувати свої сили в даному мистецтві)
- Лавки з сувенірами історичної тематики і т.д.
Вартість послуг і товарів, представлених ярмарком, не входить у вартість квитка.
Час проведення лицарських боїв у всі дні турнірів "Сталевий Ліги 2013": з 11:00 до 17:00-18:00.
Вартість квитків (в минулому році): 40 грн. - Дорослий квиток; 20 грн. - Для школярів (до 17 років); діти до 7 років безкоштовно.
Довідки за телефонами: +38 (097) 930-23-84, (048) 700-76-68


turystam.in.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Шабо на Европейской карте музеев вин

Опубликовано: 28.09.2011 19:28:58
Одесская обл.Белгород-Днестровский район Белгород-Днестровский

Впервые объектом винного культурного наследия Европы признан украинский «Центр культуры вина»18 сентября 2011 года состоялся Международный



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи