Автор: Alex S, 14.11.2015 12:10:23

Новий 2016 рік у Великоберезнянському районі. Новорічне Закарпаття

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Великоберезнянский район Велыкый Березный Новий 2016 рік у Великоберезнянському районі. Новорічне Закарпаття
Новий 2016 рік у Великоберезнянському районі. Новорічне Закарпаття

ЗАКАРПАТТЯ запрошує: скоро Новий 2016 Рік!!!

Новий 2016 рік у Великоберезнянському районі

Практично половину території району займає Ужанський національний природний парк, який є складовою частиною єдиного у світі тристороннього польсько-словацько-українського Міжнародного біосферного заповідника ,,Східні Карпати’’.
Для любителів лижного відпочинку працюють курорти ,,Красія”, ,,Щербин”, витяги у В. Березному та Дубриничах. Комплекс ,,Красія” обладнаний канатно-крісельною дорогою (довжина 2100 м), працюють дво- та чотиримісні канатні дороги, штучно засніжені схили. Довжина лижних трас від 750 до 4000 метрів. Належні умови для активного відпочинку створюють для туристів власники численних туристично-готельних комплексів, а також господарі сільських осель.
Успішно функціонує високогірне фермерське ,,Полонинське господарство”, де розводять коней гуцульської породи для їх подальшого використання у кінному туризмі.
У районі чимало архітектурних пам’ятників, серед них дерев’яні храми – Миколаївський у селі Гусний (1655 р.), Миколаївський у с. Вишка (1700 р.), Покровський у с. Кострино (1761 р.), Предтеченський у с. Сухий (1769 р.), Василівський у с. Сіль (1777 р.), Миколаївський у с. Чорноголова (1794 р.) та Ганни у с. Буківцеве (1791 р
Найвідомішою пам’яткою Великоберезнянщини є рештки найбільшого в Європі Княгинянського метеориту, який випав на околицях сіл Княгиня та Сіль у 1866 році. Зразки його знаходяться в музеях Відня та Парижу. Ще й дотепер знаходяться сміливці, які вирушають у пошук решток того, що нам віддав космос. Не менш цікавим є і те, що саме біля цього села знаходяться унікальні карстові печери, а також ще більш втаємниченим є те, звідки у такій віддаленій місцевості з’явилося село із назвою княгиня.
 

Запамятайте символи ВеликоБерезнянського району, для того щоб полегшити вибір місцевого туристичного смаку та сувенірів, і на той випадок якщо сніговий покрив 2015-2016 в Карпатах не порадує Вас:
ПТАХ — яструб
ЗВІР — дикий кабан
РИБА — харіус;
КОМАХА — сонечко семикрапкове;
КВІТКА — розмарія (пізньоцвіт осінній);
Дерево - береза
ФРУКТ — дика малина;
КОРИСНА КОПАЛИНА — княгинянський метеорит;
ПЕРША СТРАВА — куряча поливка з різанками;
ДРУГА СТРАВА — кнедлики з сегединським;
ДЕСЕРТ — палачінти (солодкі млинці з лекварем);
АЛКОГОЛЬ — оріховка (горіхова палинка);
БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ НАПІЙ — чай із гірських трав.
ТУРИСТИЧНА АТРАКЦІЯ — гірськолижна зона «Красія»
НАРОДНЕ РЕМЕСЛО — художня вишивка ;
АРХІТЕКТУРНА БУДІВЛЯ — монастир св. Василіян у Малому Березному.

Рекомендований партнер для новорічних 2016 року подорожей на ВеликоБерезнянщині це оздоровчий комплекс "Ужанські купелі" готовий приймати гостей.
Адреса: Закарпатська обл, Великоберезнянський р-н, село Ужок
тел.:099-043-53-95, або тел.:096-628-36-54
 

З наступаючим Новим 2016 Роком!!!
 


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Коні, що живуть під небесами

Опубликовано: 10.03.2013 12:17:16
Закарпатская обл.Великоберезнянский районВелыкый Березный

Ось вже понад 10 років на Закарпатті, у племінному господарстві «Полонинське» фермер Олександр Ігнатенко разом із колегами працює над відродженням єдиної в Україні аборигенної, тобто, м

Красія засніжена на 60%

Опубликовано: 16.12.2012 17:50:37
Закарпатская обл.Великоберезнянский районВелыкый Березный

 Гора Красія вже засніжена на 60%, а це означає, що вже скоро відкриття сезону 2012/2013. На горі вже декілька днів працюють снігові пушки.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи