Автор: Vika Palchey, 23.05.2013 21:21:49

На Закарпатті спорудять новий Бескидський тунель, другий в країні за довжиною

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Воловецкий район Скотарське На Закарпатті спорудять новий Бескидський тунель, другий в країні за довжиною
На Закарпатті спорудять новий Бескидський тунель, другий в країні за довжиною

 На Закарпатті спорудять новий Бескидський тунель, який з'єднає Закарпатську та Львівську області з Західною і Центральною Європою. Він буде другим в Україні за довжиною.

Про це повідомили в прес-службі Держземагентства України.

«Спеціалісти Головного управління Держземагентства у Закарпатській області, відповідно до урядового розпорядження, розробили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та облаштування нового двоколійного залізничного тунелю на перегоні Бескид - Скотарське Львівської залізниці замість одноколійного, який був побудований у 1886 році. Новий Бескидський тунель з'єднає Закарпатську та Львівську області з Західною та Центральною Європою. Двоколійний Бескидський тунель буде другим в Україні за довжиною після Лутугинського Донецької залізниці», - йдеться в повідомленні.

П'ятий Пан'європейський Міжнародний транспортний коридор, який проходить через Італію, Словенію, Угорщину, Словаччину, Україну та Росію, є стратегічно важливим не тільки для Закарпатського регіону, а й для усієї країни. Сьогодні через нього проходить 40 відсотків транзитних вантажів у напрямку Західної і Центральної Європи. Проте, його збудовано ще за часів Австро-Угорської імперії, тож за технічним станом він уже вичерпав свій експлуатаційний ресурс.

Натомість спорудження нового тунелю дасть змогу збільшити пропускну спроможність на цьому напрямку, гарантуватиме безпеку руху потягів, приведе у відповідність до європейських технічних вимог Бескидську ділянку шляху, що значно поліпшить імідж України як транзитної держави.

Новий залізничний тунель будуватимуть паралельно з існуючим на відстані 30 метрів. Ширина його становитиме 10,5 м, висота - 8,46 м, довжина - 1822 м, тоді як протяжність старого тунелю - 1746 метрів.

turystam.in.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Новий 2016 рік у Воловецькому районі. Новорічне Закарпаття

Опубликовано: 14.11.2015 16:24:06
Закарпатская обл.Воловецкий районВоловец

ЗАКАРПАТТЯ запрошує: скоро Новий 2016 Рік!!! Плануючи відпочинок на Новий 2016 рік, ми рекомендуємо Вам звернути увагу на Воловецький район Закарпаття.

На Закарпатті буде створено лісовий заказник «Привододільний»

Опубликовано: 16.11.2012 15:43:12
Закарпатская обл.Воловецкий районВоловец

 Обласні депутати прийняли рішення про оголошення об'єктом природно-заповідного фонду місцевого значення лісовий заказник «Привододільний» на території лісового фонду державного пі



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи