Автор: Vika Palchey, 30.04.2013 23:06:05

Міське свято «День батяра» у Львові (10-12 травня)

Rest4U Новости Украина Львовская обл. Львов ЛЬВОВ Міське свято «День батяра» у Львові (10-12 травня)
Міське свято «День батяра» у Львові (10-12 травня)

 VI Міське свято «День батяра» у Львові відбудеться 10-12 травня 2013 року.

Цього року «День батяра» відзначать в рамках ІІІ Міського фестивалю Пива (8-12 травня).

Львів’яни та гості міста на День батяра матимуть унікальну можливість поринути в атмосферу, настрій, побут, стилістику такого автентичного львівського явища, як батярство, що витворило своєрідний міський фольклор, сформований на лексиці львівської вулиці початку ХХ ст. Батяр – це дотепний, галантний і романтичний збиткар.

І хоча справжніх батярів уже давно не лишилося, їх дух у Львові досі присутній, адже є чимало людей, які не тільки люблять цей стиль життя, а й прагнуть відтворити його. На вулицях у День батяра можна буде побачити людей, вбраних по-батярськи. За бажанням, можна буде взяти участь у вуличних виставах у батярському стилі, а також сфоткатися на згадку зі справжнісіньким «Почесним Батяром». На вулицях і в кав’ярнях лунатиме батярська музика.

Усі гості свята зможуть познайомитись зі справжніми батярами, поспівати з ними батярських пісень, навчитись розмовляти батярською гварою та взяти участь у батярських бешкетах і забавах.

Неодмінно відвідайте Батярську канцелярію, де Ви зможете пройти процес посвячення та отримати посвідчення справжнього батяра.

Також на святі розпочне свою роботу Батярський бетонний завод, де львівські скульптори будуть створювати справжні батярські скульптури.

Упродовж Дня Батяра відбуватимуться майстер-класи батярських танців, працюватиме батярський тир, де можна навчитися стріляти фасолею по бляшанках, а справжні батяри поділяться секретами зваблення кобіт.


turystam.in.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Де на Львівщині покататися на лижах. Гірськолижні курорти області

Опубликовано: 25.01.2018 10:58:30
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Управління туризму та курортів Львівської ОДА оприлюднило інформацію про гірськолижні курорти Львівської області, де всі охочі можуть весело й активно відпочити Славське, Сколівський р

У Львові відбудеться наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival

Опубликовано: 21.09.2017 13:59:46
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

З 21-24 вересня у Львові, на проспекті Свободи, проходитиме наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival.

У Львові на Новий рік та Різдво курсуватимуть нічні трамваї

Опубликовано: 18.09.2017 13:19:45
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 У новорічну (із 31-го грудня на 1-ше січня) і різдвяну (із 6-го на 7-ме січня) ночі у Львові курсуватимуть нічні трамвайні маршрути.

«Дім легенд»

Опубликовано: 03.12.2015 21:08:35
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Обов’язково підніміться на дах. Це просто чудове місце для фотосесій! До літаючого автомобіля з веслами і до труби, в яку можна просунуться, шикуються черги.

«Львівська копальня кави»

Опубликовано: 03.12.2015 21:03:37
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 «Тут смажать найкращу каву у Львові» – обіцяє вивіска відвідувачам креативного кафе.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи