Автор: Inna, 26.06.2013 20:18:48

Львів запрошує на грандіозний фестиваль електронної музики Lviv Dance Event

Rest4U Новости Украина Львовская обл. Львов ЛЬВОВ Львів запрошує на грандіозний фестиваль електронної музики Lviv Dance Event
Львів запрошує на грандіозний фестиваль електронної музики Lviv Dance Event

 Даний проект повинен розкрити Львів, як культурну столицю, не тільки в ракурсі класичних заходів, таких як Lviv Jazz Fest та гастрономічні фестивалі, але й з боку танцювальної електронної музики Lviv Dance Event (LDE)

Такі заходи особливо популярні у великих європейських столицях: Барселоні (Sonar), Амстердамі (Amsterdam Dance Event - ADE), Берліні (Music Messe).

В рамках таких заходів представляються різні промо-групи (неформальні творчі об'єднання), музичні лейбли (музичні видавництва), івент агенції та заклади, які приймають дані заходи, надаючи свої танцювальні площадки та технічні умови.

Для прикладу наведемо Амстердам Денс Евент- ADE.

Цьому заходу вже майже 20 років. Він приваблює кожен рік все більше і більше відвідувачів з усієї Європи. За останніми відомими даними у 2012 році було відмічено більше ніж 140 тисяч відвідувачів з 62 країн світу, навіть з України їздила делегація з доповіддю про українську клубну та танцювальну культуру. Було проведено 220 заходів на 52-х площадках (кафе, готелів, ресторанів, барів, клубів), виступило і заявило про себе більше 800 різних артистів від локального до світового рівня.

Lviv Dance Event (LDE)

LDE - культурно-розважальний захід, який вперше відбудеться у Львові з 28 по 29 червня 2013 року.

Ціль заходу: заявити про Львівську культуру, артистів, розважальну та готельно-ресторанну інфраструктури на всю Україну. Даним заходом планується зацікавити до відпочинку та творчості активну молодь, зацікавити та створити додатковий потік туристів в наше місто, що дасть додатковий розвиток для сфери гостинності та відпочинку у місті.

На сьогоднішній день до проекту долучилося 7 локацій:

  • Сало
  • Play Bar
  • 0,5
  • Moloko Club
  • Propaganda
  • Luft
  • СРК Медик

Карта з локаціями: http://goo.gl/maps/XYFlV

8 промо-груп та актуальних проектів:

  • Gooch Braun Agency
  • 1980 promo
  • HEAD Group
  • Protek
  • After Party Project
  • Soul Key Records
  • Trance Nation UA
  • A.Freak.A independent label.


та більше ніж 20 діджеїв та артистів різного жанру, серед яких знаходяться гості з інших міст:

DJ Yaaman (Донецьк), DJ Yura Moonlight (Київ), Ceo Basso ( Симферополь) DJ Bob Rovski (Київ), DJ Alex van Deep (Чернівці), DJ Roma Shpak (Київ), DJ Gooch Brown (Львів), DJ Interval (Львів), DJ Adam Silver (Львів), DJ Roma Romeo (Львів), Second Stage (Львів), DJ Mihal (Львів), DJ George Bassline (Львів), DJ Paul Wheaten (Львів), MC Gram (Львів), DJ Nimof (Львів), DJ Shock (Львів) Dj Yura Ku (Львів) DJ Vlad Marrakech, Garry Shumoff (Львів), DJ Nevidomy (Львів), DJ Lawrin (Львів), DJ Pablo Rasta (Львів), DJ Koss (Львів), DJ Darkoe (Львів), DJ Zaiceff (Львів), Sub Rosa (Львов), DJ T-One (Львов), DJ Rude (Львов), DJ Skyhook (Львов) , DJ Sophia Ross (Львов), DJ Mari Anna (Львов)

РЕКЛАМА та ПРОМОЦІЯ

Даний захід активно планується до подачі в усіх інформаційних, інформаційно-розважальних та туристичних ресурсах, а також соціальних мережах.

Промо та Медіа пакет:

  • 1000 афіш формату А2 (4с)
  • 2000 флаєрів (10см × 21см 4с)
  • Радіо підтримка Kiss Fm – 150 виходів.
  • 30 промо карів
  • 1 бренд кар
  • 2 сіті-лайти в мережі кінотеатрів "Кінопалац"
  • 4 (промо-активації ) виїзди івент-кару (pj-s, dj, mc) по місту, та в університетах Львова та вулицях самого міста
  • Розміщення афіші в соціальних мережах facebook та vkontakte (400.000 прямих контактів з цільовою аудиторією). Промо в соціальних мережах – facebook та vkontakte
  • додаткові індивідуальні опції


Організатор та арт-директор заходу

Вадим "Gooch" Браун
+38 067 6727071

tourismnews.com.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Де на Львівщині покататися на лижах. Гірськолижні курорти області

Опубликовано: 25.01.2018 10:58:30
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Управління туризму та курортів Львівської ОДА оприлюднило інформацію про гірськолижні курорти Львівської області, де всі охочі можуть весело й активно відпочити Славське, Сколівський р

У Львові відбудеться наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival

Опубликовано: 21.09.2017 13:59:46
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

З 21-24 вересня у Львові, на проспекті Свободи, проходитиме наймасштабніша кавова імпреза Європи - Lviv Coffee Festival.

У Львові на Новий рік та Різдво курсуватимуть нічні трамваї

Опубликовано: 18.09.2017 13:19:45
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 У новорічну (із 31-го грудня на 1-ше січня) і різдвяну (із 6-го на 7-ме січня) ночі у Львові курсуватимуть нічні трамвайні маршрути.

«Дім легенд»

Опубликовано: 03.12.2015 21:08:35
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 Обов’язково підніміться на дах. Це просто чудове місце для фотосесій! До літаючого автомобіля з веслами і до труби, в яку можна просунуться, шикуються черги.

«Львівська копальня кави»

Опубликовано: 03.12.2015 21:03:37
Львовская обл.Львов ЛЬВОВ

 «Тут смажать найкращу каву у Львові» – обіцяє вивіска відвідувачам креативного кафе.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи