Ресторан «Підкова» заслужено можна відносити у ранг «найкращих», підтверджує і місцевий знавець ресторанного бізнесу, гурман і краєзнавець Олександр Богданов.
Минулого року ресторан "Підкова" отримав від Туристично-інформаційного центру Закарпаття номінацію "Краща закарпатська етногастрономія-2011".
І абсолютно виправдано: сьогодні корчма пропонує відвідувачам справді надзвичайно смачні страви закарпатської кухні в затишній атмосфері й оригінальній обстановці.
Те, що "Підкову" заслужено можна відносити у ранг "найкращих", підтверджує і місцевий знавець ресторанного бізнесу, гурман і краєзнавець Олександр Богданов. Пан Олександр ще 2009 року розповів про цікавий зовнішній вигляд закладу, гарне і якісне обслуговування, широкий вибір автентичних страв і їх "домашній" смак. При цьому з приємністю відзначає відносно невисоку ціну за високу якість.
Опікується рестораном "Підкова" подружжя Михайла і Людмили Барників. Чоловік і дружина спільно складають меню, слідкують за тим, аби продукти для страв були свіжими, а страви – приготованими за правильною рецептурою.
Оформлена "Підкова", як і годиться, в етнічному стилі з "мисливським присмаком": навкруги багато дерева, по стінах розвішані шкури, роги, опудала тварин, а ще – картини, рушники і сорочки, розписані тарелі. Ті ж розписані тарелі, глечики, сифони і самоварчики розкладені на полицях. Під полицями підвішені м'ясорубки, сокири, сковорідки й інше домашнє начиння. І всі ці дрібнички – вичищені дочиста й без найменшого натяку пилу.
Певно, через те, що до організації справи подружжя Барників підходять не тільки з відповідальністю, але й з любов'ю. А справа, в яку людина вкладає душу, обов'язково буде оцінена сторонніми. Недарма Олександр Богданов, час від часу "наїжджаючи" в "Підкову", й надалі продовжує рекомендувати заклад як "Обов'язковий для відвідання проїжджим туристам". А кому ж вірити, як не істинному гурману і знавцю ресторанної справи, й що найголовніше – неупередженому?
Тетяна Кашуба
туристичні новини