Автор: Alex S, 21.07.2012 12:09:43

Корчма із кращою закарпатською кухнею діє в Перечині

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Перечинский район Перечин Корчма із кращою закарпатською кухнею діє в Перечині
Корчма із кращою закарпатською кухнею діє в Перечині

Ресторан «Підкова» заслужено можна відносити у ранг «найкращих», підтверджує і місцевий знавець ресторанного бізнесу, гурман і краєзнавець Олександр Богданов.

Минулого року ресторан "Підкова" отримав від Туристично-інформаційного центру Закарпаття номінацію "Краща закарпатська етногастрономія-2011".

І абсолютно виправдано: сьогодні корчма пропонує відвідувачам справді надзвичайно смачні страви закарпатської кухні в затишній атмосфері й оригінальній обстановці.

Те, що "Підкову" заслужено можна відносити у ранг "найкращих", підтверджує і місцевий знавець ресторанного бізнесу, гурман і краєзнавець Олександр Богданов. Пан Олександр ще 2009 року розповів про цікавий зовнішній вигляд закладу, гарне і якісне обслуговування, широкий вибір автентичних страв і їх "домашній" смак. При цьому з приємністю відзначає відносно невисоку ціну за високу якість.

Опікується рестораном "Підкова" подружжя Михайла і Людмили Барників. Чоловік і дружина спільно складають меню, слідкують за тим, аби продукти для страв були свіжими, а страви – приготованими за правильною рецептурою.

Оформлена "Підкова", як і годиться, в етнічному стилі з "мисливським присмаком": навкруги багато дерева, по стінах розвішані шкури, роги, опудала тварин, а ще – картини, рушники і сорочки, розписані тарелі. Ті ж розписані тарелі, глечики, сифони і самоварчики розкладені на полицях. Під полицями підвішені м'ясорубки, сокири, сковорідки й інше домашнє начиння. І всі ці дрібнички – вичищені дочиста й без найменшого натяку пилу.

Певно, через те, що до організації справи подружжя Барників підходять не тільки з відповідальністю, але й з любов'ю. А справа, в яку людина вкладає душу, обов'язково буде оцінена сторонніми. Недарма Олександр Богданов, час від часу "наїжджаючи" в "Підкову", й надалі продовжує рекомендувати заклад як "Обов'язковий для відвідання проїжджим туристам". А кому ж вірити, як не істинному гурману і знавцю ресторанної справи, й що найголовніше – неупередженому?


Тетяна Кашуба

туристичні новини


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Перечинський район Закарпаття. Новий 2016 Рік!!!

Опубликовано: 15.11.2015 21:20:04
Закарпатская обл.Перечинский районПеречин

Плануючи відпочинок на Новий 2016 рік, ми рекомендуємо Вам звернути увагу на Перечинський район Закарпаття.   “Турінформ Закарпаття” (керівник О.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи