Автор: maff, 05.11.2012 20:05:13

В Україні підвищать ставку туристичного збору з готелів

Rest4U Новости Украина Киевская обл. Киев КИЕВ В Україні підвищать ставку туристичного збору з готелів
В Україні підвищать ставку туристичного збору з готелів

 Мінекономрозвитку розробило законопроект, яким пропонується збільшити туристичний збір за проживання в готелі до 4% від рівня мінімальної заробітної плати.

Як повідомляє "Український бізнес ресурс", законопроект "Про внесення змін до статті 268 Податкового кодексу України" пропонує підвищити розмір туристичного збору, встановивши його за один день проживання у готелях в залежності від їх "зірковості" в розмірі 0,5-4% від рівня мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року.

Для мотелів, пансіонатів, будинків відпочинку, туристичних баз, кемпінгів, пропонований розмір збору, встановлюється в залежності від рівня обслуговування і складає від 0,2% до 0,5% мінімальної заробітної плати.

Як заявляють автори документа в пояснювальній записці, такі зміни необхідні, оскільки від органів місцевого самоврядування надходять скарги на те, що суб'єкти господарювання, що надають послуги з тимчасового проживання, ухиляються від повноти перерахування туристичного збору шляхом заниження вартості надання послуг.

Згідно новому Податковому кодексу України, в країні введений туристичний збір, який встановлюється для всіх місць тимчасового розміщення в розмірі від 0,5% до 1% і розраховується виходячи їх вартості проживання за весь період, при відрахуванні податку на додану вартість.

tourismnews.com.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Українці витрачають в Діснейленді Парижу в 2-3 рази більше європейців

Опубликовано: 17.04.2018 10:28:43
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Вiдвiдуючi пaризький Дicнeйлeнд укрaїнcькi туриcти визнaнi oдними з "нaйщeдрiшиx": в ceрeдньoму вoни витрaчaють в 2-3 рaзи бiльшe єврoпeйцiв.

Як і де найчастіше грабують туристів

Опубликовано: 17.04.2018 10:18:40
Киевская обл.Киев КИЕВ

 Українська ведуча-мандрівниця Леся Нікітюк склала список країн, де найчастіше грабують туристів. Про це Леся Никитюк написала на своїй сторінці в Instagram. Іспанія.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи