Автор: Alex S, 04.09.2013 20:27:58

Карта подій та фестивалів Закарпаття у вересні 2013 року

Rest4U Новости Украина Закарпатская обл. Ужгородский район Ужгород Карта подій та фестивалів Закарпаття у вересні 2013 року
Карта подій та фестивалів Закарпаття у вересні 2013 року

Нині маєте дороговказ на вересень 2013 року. Вам потрібно лише відшукати потрібну літеру на карті області та спланувати маршрут.

А. 7-8 вересня (субота, неділя). Фестиваль „Гуцульська бринзя”, Рахів, Рахівський район.

У неділю - з 8.00 – розгортання експозицій виставок народних умільців та ярмарки-продажу тваринницької продукції вівчарства. 11.30 - хід святкової колони від вулиці Богдана Хмельницького до амфітеатру “Буркут”. 12.15 – урочисте відкриття фестивалю-ярмарку "Гуцульська бриндзя", запалення полонинської ватри. З 14.00 – гала-концерт фестивалю, масові гуляння, святковий феєрверк.

В. 7 -8 вересня (субота, неділя). Фестивалю-ярмарок меду, сиру та вина "Урожай карпатського здоров'я", село Ізки, Міжгірський район.

Свято розпочнеться з повернення вівчарів з полонини. Гості матимуть змогу дегустувати та придбати вироби з овечого молока, сир, бринзу, вурду, посмакувати закарпатським баношем та кулішем, придбати вироби народних майстрів з овечої вовни. Закарпатські винороби та пасічники продемонструють власну продукцію. У програмі - конкурс на кращого сопілкаря, змагання "Хто більше та швидше з’їсть сиру", конкурс на кращу коломийку. На урочисте завершення фестивалю - запалення ватри.

C. 8 вересня (неділя). Фестиваль «Словенська веселиця», фест словацьких народних танців та пісень, смт. Великий Березний. Початок о 14.00.

D. 12 вересня (четвер). Музичний хіт-парад «HOLLYWOOD», Ужгород, Закарпатська обласна філармонія (пл. Театральна, 10). Початок: 19.00. Концерт симфонічного оркестру та солістів. У програмі – популярні саундтреки з кінофільмів Голівуду.

Концерт хору «Кантус», м. Ужгород, Ужгородський замок. Початок: 19.00.

14-15 вересня (субота, неділя). ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок „Тур’євроцентр – Закарпаття 2013” і туристичний фестиваль „Євро Карпати – 2013”. Ужгород, Закарпатський обласний український музично-драматичний театр.

Презентація закарпатського туризму у розрізі районів та міст області. Проведення майстер-класів з приготування смачних страв закарпатської кухні.

E. 14-15 вересня (субота, неділя). Фестиваль мистецтв «Перечинщина скликає таланти». Село Дубриничі, Перечинський район.

Виставки професійних художників Закарпаття та аматорів, святковий концерт народних колективів.

F. 14-15 вересня (субота, неділя). Фестиваль Паприки, село Мала Добронь, Ужгородський район. Початок: 15.00.

G. 15 вересня (неділя). Фестиваль мисливців. Село Бадалово, Берегівський район. Змагання на приготування страв з дичини, дегустація. Гості матимуть нагоду оглянути виставку мисливських собак, позмагатися у спритності із стрільби. На завершення свята - мисливський бал.

H. 20-21 вересня (п’ятниця-субота). Дні міста Тячів.

I. 21 вересня (субота). Фестиваль угорського народного мистецтва. Село Дерцен, Мукачівський район.

J. 27-28 вересня (п’ятниця-субота). День міста Берегова. В 2013 році місто святкує 950-річчя з часу заснування.

29 вересня (неділя). Фестиваль “BEREG FEST 2013”. Місце проведення: м. Берегово, стадіон "Дружба".

У програмі - концерт за участі зірок української та угорської естради. Запрошена "зірка" - Тіна Кароль. Також у програмі - виставка майстрів народної творчості, майстер-класи, дегустація продукції місцевих виноробів.

Єдине застереження: перед тим як запланувати та відправлятися на черговий захід, найкраще зв’язатися з закарпатськими Турінфоцентрами. Наразі їх 17-ть і діють вони майже в кожному районі області.

На жаль, деякі фести та імпрези можуть скасуватися через погані умови та інші причини, навіть за день-два до запланованого відкриття. Приклади цьому були минулого місяця - скасувалися фестивалі угорського кренделя "перец" у Астей та "Закарпатська яфина" у Гукливому.

Отож, зважайте на ці нюанси - а наразі читайте анонси і плануйте свою подорож у наш чудовий край!

Вдалого Вам відпочинку на Закарпатті!

Фото: Олександр Ворошилов


mukachevo.net


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


Інноваційний підхід до транскордонного туристичного маршруту

Опубликовано: 06.02.2020 17:20:52
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

 03 лютого 2020 року відбулася прес-конференція, присвячена початку реалізації проекту KRA’GAS – Промоція ремесел та гастрономії, як відповідних складових культурної спадщини Карпа

Фестиваль Ужгородська Палачінта 2020

Опубликовано: 27.01.2020 18:58:00
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Тисячі смачних млинців, народні гуляння, веселі розваги, кулінарні майстер-класи, тематичні фотозони та інші цікаві заходи на фестивалі Ужгородська палачінта 2020″.

Фестивалі в Закарпатті вересень 2018

Опубликовано: 05.09.2018 9:57:25
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Рекомендованими заходами, у вересні 2018 року є наступні: Відпочинок в Закарпатті: 1 – 9 вересня 2018 року 1 вересня, День знань 2 вересня.

День міста Ужгород 2018

Опубликовано: 05.09.2018 9:35:11
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

Цей вересень, для тих хто обрав відпочинок в Закарпатті буде особливим, адже місто Ужгород святкуватиме свою чергову річницю 14 – 15 – 16 вересня 2018 року.

ТОП-5 місць Закарпаття, маловідомих для туристів

Опубликовано: 15.02.2018 21:54:35
Закарпатская обл.Ужгородский районУжгород

 В пік сезону в Ужгородському замку чи в Паланку яблуку ніде впасти. Проте в Карпатах є ще місця, де майже не ступала нога туриста.



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи