Автор: Ivanna, 26.04.2013 22:30:35

9-12 травня пройде середньовічний фестиваль

Rest4U Новости Украина Черновецкая обл. Хотинский район Хотин 9-12 травня пройде середньовічний фестиваль
9-12 травня пройде середньовічний фестиваль

   Якщо сумніваєтеся, куди поїхати на травневі свята - ласкаво просимо на "Середньовічний Хотин-2013"! Яскраві враження гарантовані.

 Вперше фестиваль "Середньовічний Хотин" пройшов тут в 2010 році. Це була «Битва Націй» - чемпіонат світу з історичного середньовічного бою. У 2011 році «Битва Націй» знову пройшла на території Хотинської фортеці і була вже більш масштабною, ніж перша. А в 2012 році, коли Чемпіонат світу потрібно було проводити вже в іншій європейській країні, на території Хотинської фортеці почали проводити фестиваль історичної
реконструкції «Середньовічний Хотин», який зацікавив багатьох туристів і любителів яскравих open-air подій.

Учасники з України, Росії, Білорусі та Польщі зустрічаються на арені «Середньовічного Хотина», щоб вирішити, хто з них сильніший. Бої проходять як в одиночних номінаціях (1 на 1), так і в масових (5 на 5 і бугурти (тобто "всі проти всіх"). Глядачі дуже люблять історичні середньовічні бої, тому що вони дозволяють побачити реалії справжнього безкомпромісного бою. Крім того, що бій проходить в повний контакт, учасники ще й одягнені в справжні копії середньовічних костюмів та обладунків і використовують репліки середньовічного озброєння. Ніщо, крім камери над полем і суддів, не відрізняє те, що відбувається, від справжньої середньовічної баталії.

Крім піших боїв, тут проходять кінні битви - джостра. "Середньовічний Хотин" - це головне місце збору всіх кінних лицарів України. Кінний лицарський турнір, який тут проводиться, не має аналогів на території України. .

На фестивалі грають фолк-групи, проходять конкурси костюма і обладунку, працює середньовічна таверна. На ярмарку, яка збирає торговців-реконструкторів зі всієї країни, ви зможете придбати унікальні сувеніри реконструкторської тематики, яких ніде більше не знайти. Де, приміром, ви ще зможете придбати прикраси, відтворені зі знахідок 10 століття.

Живуть учасники фестивалю у середньовічному таборі, в якому реконструюється середньовічний побут. Ніяких елементів сучасного життя!


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


«Средневековый Хотин» – самый масштабный в Украине

Опубликовано: 03.04.2013 18:37:39
Черновецкая обл.Хотинский районХотин

 Он проходит каждый год на майские праздники на территории Хотинской крепости (г. Хотин, Черновицкая область).



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи