Автор: Vika Palchey, 26.04.2013 22:20:33

Екскурсія в Чорнобиль

Rest4U Новости Украина Киевская обл. Барышевский район Барышевка Екскурсія в Чорнобиль
Екскурсія в Чорнобиль

 Екстрім-тур до Чорнобиля! Поїздка в Прип'ять - "місто-привид", застиглий в часі пам'ятник найбільшої техногенної катастрофи 20-го століття ...

27 Квітень 2013
11 Травень 2013
25 Травень 2013
День 1
 Під час екскурсії в Чорнобиль на Чорнобильську АЕС, Ви побачите об'єкт Укриття "Саркофаг" 4-го енергоблоку, в якому знаходиться реактор, "мертве місто" Прип'ять, і "Рудий ліс", де дерева стали червонувато-помаранчеві через опромінення радіацією. На сьогоднішній день рівень радіоактивного опромінення, який Ви можете отримати за час поїздки, приблизно дорівнює тому, який виходить при польоті на реактивному літаку і на кілька порядків менше, ніж при медичній рентгенографії! Також у вас буде унікальна можливість погодувати 3-х метрових сомів! Так що беріть з собою хліб.

Програма подорожі:

- Зустріч з супроводжуючим в тридцяти кілометровій зоні на КПП «Дитятки». Перевірка документів, автотранспорту та речей.
- Короткий курс навчання з поведінки в радіаційно-небезпечної місцевості, щодо застосування засобів захисту під час екскурсії в Чорнобиль.
- Фото-стоп біля пам'ятника «Людям, які врятували світ» - відважним пожежникам Чорнобиля.
- Відвідування офісу державного агентства "Чорнобиль Інтерінформ". Тут Ви отримаєте саму повну і доступну інформацію про роботи з ліквідації наслідків катастрофи в тридцяти кілометровій зоні, найбільш небезпечних місцях, цвинтарях техніки. Цікавими будуть також прогнози фахівців на майбутнє.
- Поїздка в десятикілометрову зону через блок-пост «Лелів». Вас вразять акуратні земляні вали обабіч дороги, засіяні табличками з червоним трилисником в жовтому трикутнику. Ці вали - місця поховань радіоактивних відходів і навіть цілих сіл.
- Фото-стоп біля 4-го реактора ЧАЕС. Ви будете перебувати поруч з головним "закритим" об'єктом зони!

Поїздка в Прип'ять - "місто-привид". Ви побачите покинуті в 1986 р. будинки, в яких до цих пір збереглися предмети побуту, меблі, штори, книги, музичні інструменти, іграшки! Ви побачите місто, яке протягом доби назавжди залишило 50 тисяч осіб. Навколо панує дух радянських часів: ви зможете сфотографувати герб УРСР та СРСР, написи «Мир. Праця. Май », червоно-жовті телефонні будки та інші об'єкти, що символізують 80-ті рр.. в СРСР. Відвідайте також парк атракціонів з колесом огляду, який планували відкрити до свята 1 травня 1986 р., так ніколи і не бачив відвідувачів. Прип'ять подібна мумії, у якої є тіло і немає душі.

За бажанням екологічно чистий обід, попередньо перевірені дозиметром продукти (оплачується окремо - 60 грн).

Дозиметричний контроль при виїзді із зони.

Програма туру:

08:00-10:00 Трансфер з Києва в Чорнобильську зону.
10:00-16:30 Екскурсія в Чорнобильську зону.
17:00-19:00 Трансфер до Києва.

Для організації екскурсії в Чорнобиль необхідні наступні дані українською мовою НЕ МЕНШ, НІЖ ЗА 10 ДНІВ до початку туру:

- ПІБ;
- Номер та серія паспорта;
- Дата народження;
- Громадянство.

ПРИМІТКА: в ознайомчому турі можуть брати участь тільки особи старше 18 років.

Місце збору групи: Київ, 8:00
Місце та час завершення: Київ, 19:00

Ціна, від: 790 грн до: 1150 грн
ВАРТІСТЬ туру:
Категорія громадяни України (збірний тур) громадяни інших країн (збірний тур)

Вартість туру (збірний) 790грн/чел 1150грн/чел

громадяни інших країн громадяни інших країн
  
Вартість туру (індивідуальний) 2 особи 4 осіб  300 $ / чол 180 $ / чол

До вартості входить:

  • трансфери по програмі;
  • оформлення документів для в'їзду в зону;
  • екскурсійний супровід по всіх об'єктах;
  • супровід техперсоналу (дозиметричний контроль).


tourismnews


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также




Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи