Автор: Vika Palchey, 11.06.2013 11:38:48

"ЧОРНІ" СПИСКИ КРИМСЬКИХ САНАТОРІЇВ

Rest4U Новости Украина АР Крым Керч Керчь "ЧОРНІ" СПИСКИ КРИМСЬКИХ САНАТОРІЇВ

 Міністерство курортів і туризму АРК вже другий рік поспіль проводить дослідження-рейтинг серед об'єктів курортно-туристичної галузі, рекомендованих і не рекомендованих до роботи з туроператорами. Мета цих рейтингів - не лише зорієнтувати відпочивальників, але й "підштовхнути" об'єкти розміщення для покращання своєї діяльності.

Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив заступник міністра курортів і туризму АРК Ігор Котляр.

"У вересні 2012 року ми вперше склали списки рекомендованих кримських об'єктів рекреації, - їх було 55 - і не рекомендованих - їх було 15 - для відвідування туристами. У квітні цього року перед травневими турами ми визначили новий перелік кримських об'єктів, які назвали "готовими" і "не готовими" до курортного сезону. Так званий "чорний" список цього року збільшився - у нього потрапили вже 25 об'єктів розміщення, а "білий" - зменшився до 50-ти", - розповів І.Котляр.

За його словами, складання подібних списків - не лише допомога туристові у виборі місця відпочинку, але і відмінний спосіб спонукати хазяїв об'єктів розміщення покращити свою роботу.

Отже, якщо в квітні цього року якийсь санаторій потрапив у список неблагополучних, це не означає, що до сьогодні там як і раніше все погано. Деякі об'єкти поетапно покращують свої умови, деякі з об'єктивних і суб'єктивних причин кочують із старого списку в новий.

Що стосується сімеїзького санаторію "Юність", то в списку не рекомендованих до відвідування в 2012 році він був під номером 12. У новому "чорному" списку його вже немає, але не тому, що там покращилися умови відпочинку, а тому, що було виявлено ряд профспілкових оздоровниць, які просто "потіснили" списки аутсайдерів, повідомив заступник міністра курортів і туризму АРК.

Ігор Котляр підтвердив, що з метою поліпшення діяльності дитячий санаторій "Юність" і ще декілька об'єктів зі списку 2012 року Міністерство курортів і туризму Криму намагалося перевести з юрисдикції МЗ України у власність АРК, проте ці спроби виявилися безрезультатними.

Як повідомляло агентство, 30 травня в сімеїзькому санаторії "Юність" стався обвал балкону з дітьми, внаслідок чого дві дівчинки зі Львова були госпіталізовані до Лівадійської лікарні. Одна з потерпілих померла, стан другої - задовільний. Міністр курортів і туризму АРК Олександр Лієв на своїй сторінці в Faсebook написав, що санаторій "Юність" в 2012 році був у числі об'єктів, не рекомендованих до відвідування.

На прохання кореспондента агентства Ігор Котляр озвучив "чорний" список 2013 року.

Список не готових до курортного сезону оздоровниць і готельних комплексів (квітень 2013 року, за даними Мінкурортів Криму)

1. Санаторій "Ударник" (Євпаторія)

2. Санаторій "Красный Маяк" (Ялта)

3. Санаторій "Долосы" (Ялта)

4. Санаторій "Феміда" (Євпаторія)

5. Санаторій "Предгорный" (Ялта)

6. Санаторій "Полет" (Судак)

7. Центральний військовий санаторій "Ялтинский" (Ялта)

8. Пансіонат "Орбита-1" (Євпаторія)

9. Пансіонат "Фотон" (Євпаторія)

10. Пансіонат "Укрреставрация" (Ялта)

11. Дитячий оздоровчий табір "Восход" (Феодосія)

12. Курортно-оздоровчий комплекс "Запорожье" (Ялта)

13. База відпочинку "Прибой" (Феодосія)

14. База відпочинку "Волна Азова" (Ленінський район)

15. База відпочинку "Солнечная" (Ленінський район)

16. База відпочинку "Желтые води" (Роздільнянський район)

17. База відпочинку "Бодрость" (Сімферопольський район)

18. База відпочинку "Юбилейная" (Сімферопольський район)

19. База відпочинку "Здоровье" (Сімферопольський район)

20. База відпочинку "Шахтерские зори" (Чорноморський район)

21. Готель "Надежда" (Керч)

22. Готель "Лазурный" (Керч)

23. Готель "Колос" (Сімферополь)

24. Готель "Дом охотника" (Чорноморське)

25. Готель "Приятная встреча" (Євпаторія)


svit.ukrinform.ua


Для добавления своих фотографий пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь



Комментарии

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь

Оставляя комментарий, пожалуйста, помните о том, что содержание и тон Вашего сообщения могут задеть чувства реальных людей, которые прямо или косвенно имеют отношение к опубликованной информации. Проявляйте также уважение и толерантность к своим собеседникам даже в том случае, если Вы не разделяете их мнение.
   Отменa

Смотрите также


ІНОЗЕМНІ ТУРИСТИ НЕ ХОЧУТЬ ВІДПОЧИВАТИ НА АЗОВСЬКОМУ МОРІ

Опубликовано: 17.06.2013 21:43:57
АР КрымКерчКерчь

 Громадяни країн СНД, торік "облягали" маріупольські туристичні фірми, цікавлячись відпочинком на Азовському узбережжі, в цьому році вже не горять бажанням там відпочивати.

В Криму пройдуть пивні фестивалі

Опубликовано: 05.04.2013 22:43:18
АР КрымКерчКерчь

  У Криму цього року відбудуться два пивних фестивалі, які запропонують гостям не тільки дегустацію напоїв, але й багату розважальну програму.

Керчь в следующем году хочет стать курортом местного значения

Опубликовано: 06.11.2012 17:36:52
АР КрымКерчКерчь

 К началу курортного сезона 2013 года в городе Керчь планируют завершить работу по приданию городу статуса курорта местного значения Соответствующий проект решения при



Добавление фотографий



Copyright 2008-2024, rest4u.com.ua


Сделано в DesignIt!

Туристический портал Rest4u.com.ua - наиболее полная и достоверная информация об отелях, частных усадьбах, санаториях Закарпатья, Карпат, Крыма.

Выбирая отдых в Украине , Карпатах , Закарпатье , Крыму на туристическом портале Rest4u.com.ua Вам предложат наиболее оптимальный вариант отдыха, который удовлетворит любые запросы и вкусы туриста. Используя систему on-line бронирования Вы сможете получить скидки на проживание и питание в лучших санаториях , отелях и здравницах в любом из курортов Украины.

Пересылая фотографии, тексты и другие материалы, отправители гарантируют наличее у них личных неимущественных и исключительных имущественных авторских прав, а также самостоятельно несут ответственность за нарушение прав третьих лиц. Копирование материалов разрешено при наличии видимой ссылки на сайт Rest4u.com.ua.

Авторизация





 


Я не могу зайти в свой аккаунт
Центр помощи